Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul Sevil Shhaideh: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a stat in sediul DNA aproximativ o jumatate de ora, la final spunand ca a fost solicitata pentru a fi informata ca are calitatea de supect intr-un dosar si exista o acheta penala in curs.

Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Sevil Shhaideh, urmarita penal pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 15:26 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus extinderea urmaririi penale pentru Sevil Shhaideh, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ *Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la iesire din DNA: Am calitate de suspect, mai multe nu va pot declara

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat ca a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA. Oficialul a stat jumatate de ora la DNA si a luat la cunostinta acuzatiile. Procurorii DNA nu au dat detalii cu privire in ce calitate sau in ce dosar a fost audiata.

Oficial: Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA in dosarul Insula Belina. Ce acuzatii i se aduc vicepremierului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala si are calitatea de suspect in dosarulInsula Belina, informeza DNA, intr-un comunicat emis vineri presei. Sevil Shhaideh,.

Prima reactie a PSD, dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarit penal: Suntem stupefiati! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea

Prima reactie a PSD dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh a fost chemata vineri la DNA, unde i s-a adus la cunostinta faptul ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie. Suntem.

Sevil Shhaideh, urmarita penal intr-un dosar de coruptie. Omul lui Dragnea si-ar pregati demisia din Guvern (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-ar pregati demisia din Guvernul PSD-ALDE, transmit surse guvernamentale citate de EVZ. UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect.

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, in varsta de 80 de ani, la spital in urma unui accident

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a fost ranita in timpul serviciului, la Teatrul pentru Copii din Constanta. Primele informatii arata ca femeia a fost lovita in timpul unor manevre de.

Sevil Shhaideh, audiata la DNA! Omul lui Dragnea are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO, FOTO)

UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie si ca se va folosi de toate mijloacele legale pentru a se apara. Aceasta se considera.

Sevil Shhaideh, urmarita penal. Vicepremierul, la DNA: Am calitatea de suspect

Vicepremierul Sevil Shhaideh a ajuns, vineri, la sediul DNA. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )