Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sevil Shhaideh, audiata la DNA! Omul lui Dragnea are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Sevil Shhaideh, audiata la DNA! Omul lui Dragnea are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO, FOTO)

UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie si ca se va folosi de toate mijloacele legale pentru a se apara. Aceasta se considera. continuă pe B1

Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, chemata la DNA

Ministrul Dezvoltarii Regionale si vicepremierul Sevil Shhaideh este audiata, vineri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Sevil Shhaideh, audiata la DNA in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie

Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a prezentat vineri dimineata la sediul DNA. Ea nu a precizat motivul pentru care a fost chemata de procurorii anticoruptie. UPDATE: Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca a fost citata in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie. Ea a stat in sediul DNA aproximativ o jumatate de ora.

Surse: Sevil Shhaideh, anchetata de DNA in dosarul Balta Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh este suspect, potrivit Antena 3, in celebrul dosar balta Belina, ale carui ite duc chiar la presedintele PSD, Liviu Dragnea. in acelasi dosar au mai fost audiati.

Sevil Shhaideh, urmarita penal pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 15:26 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus extinderea urmaririi penale pentru Sevil Shhaideh, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ *Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Sevil Shhaideh, urmarita penal intr-un dosar de coruptie. Omul lui Dragnea si-ar pregati demisia din Guvern (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-ar pregati demisia din Guvernul PSD-ALDE, transmit surse guvernamentale citate de EVZ. UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect.

Dosarul Belina: Cata putere aveau Sevil Shhaideh, omul de incredere al lui Dragnea, si Rovana Plumb, cea care l-a tradat pe Ponta

Sevil Shhaideh este unul dintre putinii politicieni in care Liviu Dragnea are incredere. in 2013, Shhaideh era mana sa dreapta la Ministerul Dezvoltarii. Rovana Plumb, anchetata si ea de procurorii DNA, a fost unul dintre oamenii fideli lui Victor Ponta, dar care ulterior a trecut in tabara lui Dragnea pentru a ajunge din nou ministru.

Va avea curajul Tudose sa le ceara demisia Rovanei Plumb si lui Sevil Shhaideh? Premierul a spus ca el si-ar da demisia daca e urmarit penal! Are nevoie de aprobarea lui Dragnea acum? (FOTO, VIDEO)

Procurorii DNA au dispus vineri punerea sub urmarire penala a ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, pentru ca in vremea cand detinea functia de secretar de stat si-a insusit in.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la iesire din DNA: Am calitate de suspect, mai multe nu va pot declara

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat ca a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA. Oficialul a stat jumatate de ora la DNA si a luat la cunostinta acuzatiile. Procurorii DNA nu au dat detalii cu privire in ce calitate sau in ce dosar a fost audiata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )