Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sevil Shhaideh: Nu imi dau demisia

Antena3 Antena3,
Sevil Shhaideh: Nu imi dau demisia

Vicepremierul Sevil Shhaideh sustine ca este nevinovata, dupa ce DNA a anuntat ca este anchetata in dosarul Insulei Belina. intrebata daca are probe pentru apararea sa, Sevil Shhaideh a spus: bd. continuă pe Antena3

Decizie la PSD: Rovana Plumb si Sevil Shhaideh nu isi dau demisia (VIDEO)

Cele doua ministre anchetate de DNA in dosarul Belina au anuntat la finalul sedintei PSD ca nu isi vor da demisia pentru ca ele considera ca nu comis nicio ilegalitate in emiterea.

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, chemata la DNA

Ministrul Dezvoltarii Regionale si vicepremierul Sevil Shhaideh este audiata, vineri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Sevil Shhaideh, urmarita penal intr-un dosar de coruptie. Omul lui Dragnea si-ar pregati demisia din Guvern (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-ar pregati demisia din Guvernul PSD-ALDE, transmit surse guvernamentale citate de EVZ. UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect.

PSD le apara pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Decizia e de sprijin total. Cei doi ministri acuzati de DNA nu-si dau demisia

Conducerea PSD a decis, luni, sustinerea vicepremierului Sevil Shhaideh si a ministrului delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat o serie de motive pentru care.

BREAKING NEWS Sevil Shhaideh, vicepremierul Romaniei, este suspecta intr-un dosar de coruptie - VIDEO

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la DNA, ca procurorii DNA i-au comunicat ca are calitate de suspect, intr-un dosar de coruptie.

BREAKING NEWS Sevil Shhaideh, vicepremierul Romaniei, este suspecta, intr-un dosar de coruptie - VIDEO

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la DNA, ca procurorii DNA i-au comunicat ca are calitate de suspect, intr-un dosar de coruptie. Stire in curs de actualizare.

Prima reactie a PSD, dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarit penal: Suntem stupefiati! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea

Prima reactie a PSD dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh a fost chemata vineri la DNA, unde i s-a adus la cunostinta faptul ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie. Suntem.

Vicepremierul Sevil Shhaideh: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a stat in sediul DNA aproximativ o jumatate de ora, la final spunand ca a fost solicitata pentru a fi informata ca are calitatea de supect intr-un dosar si exista o acheta penala in curs.

Sevil Shhaideh, urmarita penal. Vicepremierul, la DNA: Am calitatea de suspect

Vicepremierul Sevil Shhaideh a ajuns, vineri, la sediul DNA. Stire in curs de actualizare.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la iesire din DNA: Am calitate de suspect, mai multe nu va pot declara

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat ca a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA. Oficialul a stat jumatate de ora la DNA si a luat la cunostinta acuzatiile. Procurorii DNA nu au dat detalii cu privire in ce calitate sau in ce dosar a fost audiata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )