Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, chemata la DNA

România Liberă România Liberă,
Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, chemata la DNA

Ministrul Dezvoltarii Regionale si vicepremierul Sevil Shhaideh este audiata, vineri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe România Liberă

Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Dragnea: Sevil Shhaideh nu merge la Curtea de Conturi, trebuie sa ramana in Guvern

Liviu Dragnea a declarat marti la Romania TV ca ministrul Dezvoltarii Sevil Shhaideh nu ava fi propusa de PSD la sefia Curtii de Conturi in locul lui Nicolae Vacaroiu, al carui mandat expira in octombrie, si ca nici nu ar vota-o in Parlament, pentru ca aceasta trebuie sa ramana in guvern.

Cine sunt ministrii care s-au opus trecerii ilegale a lacului Belina la CJ Teleorman, dosar in care DNA le cerceteaza pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb (FOTO)

Procurorii DNA au inceput vineri urmarirea penala pe numele actualului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, si a cerut incuviintarea urmarii penale pe numele ministrului delegat pentru Fonduri.

Va avea curajul Tudose sa le ceara demisia Rovanei Plumb si lui Sevil Shhaideh? Premierul a spus ca el si-ar da demisia daca e urmarit penal! Are nevoie de aprobarea lui Dragnea acum? (FOTO, VIDEO)

Procurorii DNA au dispus vineri punerea sub urmarire penala a ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, pentru ca in vremea cand detinea functia de secretar de stat si-a insusit in.

Sevil Shhaideh, urmarita penal pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 15:26 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus extinderea urmaririi penale pentru Sevil Shhaideh, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ *Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Sevil Shhaideh, audiata la DNA! Omul lui Dragnea are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO, FOTO)

UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie si ca se va folosi de toate mijloacele legale pentru a se apara. Aceasta se considera.

Surse: Sevil Shhaideh, anchetata de DNA in dosarul Balta Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh este suspect, potrivit Antena 3, in celebrul dosar balta Belina, ale carui ite duc chiar la presedintele PSD, Liviu Dragnea. in acelasi dosar au mai fost audiati.

Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu trecerea unor parti din insula Belina din proprietatea judetului Teleorman la o firma privata. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar care vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si Bratul Pavel cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private, in anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb, deputat PSD, in acelasi dosar, arata Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu trecerea ilegala a insulei Belina din proprietatea statului la o firma privata. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar care vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si Bratul Pavel cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private, in anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice. Directia Nationala Anticoruptie cere, de asemenea, avizarea de catre Camera Deputatilor a urmaririi penale a Rovanei Plumb, in acelasi dosar, arata DNA, intr-un comunicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )