Libnet.ro
UNICEF

01:05

FC Sevilla - Zenit Sankt Petersburg, cel mai tare meci din sferturile Europa League. Vezi programul complet

Antena3 Antena3,
FC Sevilla - Zenit Sankt Petersburg, cel mai tare meci din sferturile Europa League. Vezi programul complet

Astazi a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru stabilirea partidelor din sferturile de finala ale Europa League la fotbal. Singura restrictie aplicata de UEFA la tragerea la sorti a fost ca echipele din Ucraina. continuă pe Antena3

Handbal masculin: HCM Constanta a ratat sferturile Cupei EHF, dupa esecul de la Sankt Petersburg

HCM Constanta a fost invinsa, in deplasare, in grupa B a Cupei EHF, de catre Sankt Petersburg, cu scorul de 35-27 15-13). Constantenii au ratat, dupa acest meci, orice sansa de calificare in sferturile competitiei.

Curtea de arbitraj din Sankt-Petersburg autorizeaza evacuarea consulatului general al Poloniei

Curtea de arbitraj din Sankt-Petersburg a emis marti un ordin care permite evacuarea consulatului polonez din cauza datoriilor neplatite, relateaza agentia Tass, citata de Mediafax.

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume: sase melodii care va fac ziua mai frumoasa

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat cel mai fericit playlist din lume, vineri, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, sub forma unui clasament al cantecelor care ii fac pe oameni sa fie fericiti, noteaza Mediafax.

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat, vineri, cel mai fericit playlist din lume, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii .

Alerta: Suprafata banchizei arctice din aceasta iarna, la cel mai scazut nivel din istorie

Suprafata maximala a gheturilor din zona Oceanului Arctic a inregistrat in acest an cel mai scazut nivel al sau pe timpul iernii de la debutul observatiilor stiintifice din satelit, realizate pentru prima data in 1979, au anuntat joi cercetatorii de la.

Cazul deputatului Theodor Nicolescu, discutat in plen, cel mai probabil miercuri

Comisia juridica va da pana luni raportul in cazul deputatului Theodor Nicolescu, iar cazul saau va fi discutat in plen cel mai probabil miercuri, potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Microsoft Lumia 430 cel mai ieftin smartphone cu Windows Phone

Fara prea multe surle si trambite, cei de la Microsoft au anuntat oficial zilele trecute cel mai accesibil smartphone cu Windows Phone, noul Lumia 430. Pana de curand, cea mai ieftina serie de aparate Lumia facea parte din seria 500, Nokia Lumia 520 fiind cel mai bun exemplu. in incercarea de a prinde in mreje [].

Cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in crestere usoara, pe cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani, rezultat in mare parte din transferuri de tip deal cu actiuni Banca Transilvania TLV) si Fondul Proprietatea FP), perfectate in prima jumatate a zilei.

Surse: Grecia, cel mai dificil client pentru FMI

Oficialii Fondului Monetar International FMI) le-au spus colegilor lor din zona euro ca Grecia este cel mai dificil client cu care organizatia financiara internationala a avut de a face in istoria sa de 70 de ani, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea discutiilor, conform Agerpres.

FMI: Grecia este cel mai necooperant stat cu care am lucrat vreodata

Fondul Monetar International FMI) a afirmat, dupa discutiile tehnice cu autoritatile de la Atena despre programul de asistenta financiara, ca Grecia este cel mai necooperant stat cu care a lucrat in cei 70 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )