Libnet.ro
UNICEF

18:45

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii

România Liberă România Liberă,
ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat, vineri, cel mai fericit playlist din lume, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii . continuă pe România Liberă

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume: sase melodii care va fac ziua mai frumoasa

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat cel mai fericit playlist din lume, vineri, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, sub forma unui clasament al cantecelor care ii fac pe oameni sa fie fericiti, noteaza Mediafax.

VIDEO Plimbare cu drona in cea mai mare pestera din lume

Cu o lungime de aproximativ 9 km, Hang S417;n 272;oong din Vietnam, este cea mai mare pestera din lume. In interiorul acestei se afla un rau si aceasta se poate lauda cu propriul sau microclimat. Fotograful Ryan Deboodt a creat un video in care incearca sa surprinda cele mai fascinate aspecte ale pesterii, noteaza Cnet. com.

Cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in crestere usoara, pe cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani, rezultat in mare parte din transferuri de tip deal cu actiuni Banca Transilvania TLV) si Fondul Proprietatea FP), perfectate in prima jumatate a zilei.

Numar record de angajati in Marea Britanie. Rata somajului a atins cel mai scazut nivel din 2008

Piata fortei de munca din Marea Britanie a continuat sa se imbunatateasca in perioada noiembrie 2014 - ianuarie 2015, numarul angajatilor ajungand la cel mai ridicat nivel din istorie, transmite BBC.

IMAGINI spectaculoase: Filmare realizata cu o drona in interiorul celei mai mari pesteri din lume

Pestera Hang Son Doong din Vietnam este cea mai mare din lume, cu o lungime de peste 8,85 de kilometri, si are propria jungla si un rau care o strabate. Formatiunea carstica este atat de mare incat aici ar.

Alerta: Suprafata banchizei arctice din aceasta iarna, la cel mai scazut nivel din istorie

Suprafata maximala a gheturilor din zona Oceanului Arctic a inregistrat in acest an cel mai scazut nivel al sau pe timpul iernii de la debutul observatiilor stiintifice din satelit, realizate pentru prima data in 1979, au anuntat joi cercetatorii de la.

FC Sevilla - Zenit Sankt Petersburg, cel mai tare meci din sferturile Europa League. Vezi programul complet

Astazi a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru stabilirea partidelor din sferturile de finala ale Europa League la fotbal. Singura restrictie aplicata de UEFA la tragerea la sorti a fost ca echipele din Ucraina.

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice [].

Barometrul Cultural 2014: Grigore Antipa, cel mai vizitat muzeu din Bucuresti

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, este cea mai vizitata institutie muzeala din Bucuresti fiind preferat de 59% dintre respondentii care au participat la cercetare, potrivit Barometrului de Consum Cultural 2014, informeaza Mediafax.

Cat castiga liderii mondiali? Barack Obama are cel mai mare salariu din lume

Dupa anuntul ca presedintele Rusiei Vladimir Putin si-a taiat salariul cu 10% din cauza faptului ca tara sa intra din ce in ce mai adanc in recesiune, CNN Money a intocmit un top cu cel mai bine platiti lideri mondiali. Nu este nicio surpriza ca Barack Obama se afla pe primul loc, insa Jacob Zuma, presedintele Africii de Sud, se situeaza pe locul patru, inaintea unor lider ca Shinzo Abe, premierul Japoniei, sau chiar a lui Vladimir Putin.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2417 seconds )