Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sexy bunicuta, mai simpatica decat nepotica! (FOTO)

B1 B1,
Sexy bunicuta, mai simpatica decat nepotica! (FOTO)

Nu e nimic anormal ca adolescentele sa isi fure uneia alteia iubitul. Dar ce te faci atunci cand bunica ta este la fel, sau chiar mai artagatoare decat tine? Emma, de 18 ani, din Bristol, este. continuă pe B1

Bugetul SRI va fi cu 9,4% - 10% mai mic decat in anul trecut, a anuntat seful Comisiei de control al Serviciului

Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control al SRI, a anuntat ca bugetul Serviciului pe 2017 va fi cu 9,4% - 10% mai mic decat in anul trecut, conform noii alocari bugetare transmisa de.

Mesajul PNL pentru Guvern: in spitalele din Romania mortalitatea este mai mare decat in inchisori. Pentru spitale, nu va grabiti cu o ordonanta?

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi, i-a atras atentia sefului PSD, Liviu Dragnea, si Guvernului ca situatia din spitalele din Romania este mult mai grava decat cea din inchisori, insa actuala majoritate nu da semne ca s-ar grabi cu o ordonanta de urgenta pentru a remedia aceasta problema.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan a fost poate mai moale decat trebuie sa fie un ministru de Finante (VIDEO)

Viorel Stefan a inteles foarte bine prioritatile Guvernului Grindeanu, dar a fost poate mai moale decat trebuie sa fie un ministru de Finante, a declarat Liviu Dragnea, dupa discutii avute cu.

Mai putini bani la Educatie, in 2017. Bugetul prevazut este cu 7,89% mai mic decat anul trecut

Ministerul Educatiei Nationale MEN) are alocat, pentru 2017, un buget de peste 8,2 miliarde de lei, cu 7,89% mai putin decat in 2016, adica 8. 9 miliarde de lei, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Horatiu Pepine: Un amanunt mai important decat un referendum |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine a scris, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca un referendum national pe tema luptei anticoruptie are avantajul ca ar putea sa imprime eforturilor judiciare mai multa sustinere publica. Exista insa mijloace mai simple si mai eficace.

Boiko Borisov: In Bulgaria, un kilometru de autostrada costa de cateva ori mai putin decat in Romania

Costul unei autostrazi este de cateva ori mai mic in Bulgaria decat in Romania, in conditii de lucru similare, a declarat duminica premierul demisionar Boiko Borisov, scrie Agerpres, citand agentia BTA. Borisov spune ca acest lucru este valabil si pentru metroul de la Sofia, in comparatie cu cel de la Bucuresti.

Dragnea l-a criticat pe ministrul Finantelor pentru modul in care a gestionat problema bugetului: A fost putin mai moale decat trebuia intr-o asemenea situatie. Noul proiect de buget ar putea fi votat joi

Seful Camerei Deputatilor, social-democratul Liviu Dragnea, a avut, marti, discutii cu mai multi ministri din Cabinetul Grindeanu, pe tema proiectului de buget. in acest context, el l-a criticat, la sediul PSD, pe ministrul Finantelor, Stefan Viorel, pentru modul in care a gestionat aceasta problema.

BUGET 2017 Dragnea va avea la dispozitie un fond de 205.000 lei, cu 17,8% mai mare decat in 2016. Fondurile de deplasari si protocol ale lui Iohannis, taiate

Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, primeste un fond la dispozitia sa de 205. 000 lei, mai mare cu 17,8% fata de bugetul aciordat in 2016, reiese din noul proiect de buget pentru 2017, pus in dezbatere publica luni de cabinetul Grindeanu, scrie Profit. ro. Totodata, proiectul prevede o diminuare a fondurilor puse la dispozitia presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2805 seconds )