Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sezonul 4 din Stranger Things este gata de start. Cum s-au reintalnit actorii! VIDEO

ADPM ADPM,
Sezonul 4 din Stranger Things este gata de start. Cum s-au reintalnit actorii! VIDEO

Fanii Stranger Things au reale motive de bucurie. Sezonul 4 al unuia dintre cele mai urmarite seriale de pe Netflix este gata de start. Iata cum s-au reintalnit actorii! . continuă pe ADPM

Cati bani a strans printesa Diana pana la moartea din 1997. Suma este colosala

Fosta sotie a printului Charles a strans o avere fabuloasa pina la moartea sa, care a avut loc in anul 1997. Chiar daca Lady Di nu a fost nascuta intr-o familie regala, ea a mostenit sume colosale la 18 ani si, in plus, a ramas si cu o suma enorma dupa divortul de Printul Charles.

Se schimba harta Romaniei! Fenomenul ingrozitor care se petrece cu Bucurestiul si Cluj-Napoca, se vede din satelit si este ireversibil

Un fenomen ingrozitor are loc in tara noastra. Acesta ar putea, efectiv, sa schimbe harta Romaniei. Zone din Bucuresti si Cluj-Napoca se scufunda in fiecare an cu cativa centimetri. Se schimba harta Romaniei? Fenomenul groaznic ce se petrece in Bucurest si Cluj. Se vede din satelit si este ireversibil Un fenomen ingrozitor are loc in .

Boala care ucide din cauza rusinii. Este a doua cauza de mortalitate in Romania. Ce puteti face acasa

Boala care ucide din cauza rusinii. Cancerul de colon si rect ucide din ce in ce mai multi romani anual. Specialistii spun ca numerosi oameni isi pierd viata pentru ca le este rusine sa mearga la medic. Iata ce puteti face acasa pentru a depista boala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )