Libnet.ro
UNICEF

18:30

Boala care ucide din cauza rusinii. Este a doua cauza de mortalitate in Romania. Ce puteti face acasa

Antena3 Antena3,
Boala care ucide din cauza rusinii. Este a doua cauza de mortalitate in Romania. Ce puteti face acasa

Boala care ucide din cauza rusinii. Cancerul de colon si rect ucide din ce in ce mai multi romani anual. Specialistii spun ca numerosi oameni isi pierd viata pentru ca le este rusine sa mearga la medic. Iata ce puteti face acasa pentru a depista boala. continuă pe Antena3

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Tara care a inregistrat acum primul deces din cauza COVID-19. Cum s-a ferit de virus tara cu 96 de milioane de locuitori

Pare greu de crezut, dar Vietnamul are o singura victima a infectiei de coronavirus, desi tara are o populatie de 96 de milioane de locuitori. Deciziile luate de autoritatile vietnameze au tinut populatia departe de pericolul pe care il reprezinta virusul COVID-19. Primul deces cauzat de coronavirus in Vietnam Vietnamul a confirmat insa vineri ca .

Cine era Herman Cain, politicianul american care a murit din cauza COVID-19

Herman Cain, unul dintre liderii politici marcanti din SUA a murit la varsta de 74 de ani dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Herman Cain, unul dintre fostii candidati la Casa Alba si un cunoscut.

BURSELE LUMII Pietele europene scad din cauza rezultatelor companiilor

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, ca urmare a rezultatelor financiare dezamagitoare anuntate de companiile din regiune, dar si din cauza sporirii numarului de imbolnaviri de Covid-19 in lume.

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

CORONAVIRUS |Cetatenii romani care sosesc din Romania pot intra in Bulgaria fara a prezenta un test PCR: Care sunt situatiile de exceptie

Cetatenii romani care sosesc din Romania au dreptul de a intra pe teritoriul Bulgariei fara a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu noul coronavirus, anunta Ambasada Romaniei din.

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de COVID-19, in urma deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad. Este vorba despre Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda. Masura a fost confirmata, sambata dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Preturile petrolului au scazut joi din cauza declinului record al PIB-ului SUA si a sugestiei presedintelui Trump

Preturile petrolului au scazut joi, in urma datelor referitoare la declinul record al economiei Statelor Unite in trimestrul al doilea si a sugestiei presedintelui Donald Trump de amanare a alegerilor prezidentiale care trebuie sa aiba loc pe 3 noiembrie.

Titularizare 2020. Reguli stricte la examenul de titularizare a profesorilor, din cauza coronavirusului

Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la examenul de titularizare din acest an, programat azi si care consta intr-o proba scrisa programata pe durata a patru ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )