Libnet.ro
UNICEF

20:00

SFANTA MARIA. Ce e bine sa faci pe 15 august

Antena3 Antena3,
SFANTA MARIA. Ce e bine sa faci pe 15 august

Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Sfanta Maria Mare sau sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Traditii si obiceiuri de. continuă pe Antena3

SFANTA MARIA. Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Ce nu este bine sa faci pe 15 august

Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Sfanta Maria Mare sau sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Traditii si obiceiuri de.

SFANTA MARIA. De ce nu e bine sa spui la multi ani de Sfanta Maria. E mare pacat!

De ce nu e bine sa spui la multi ani de Sfanta Maria Sfanta. Maria Mareeste praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii.

Klaus Iohannis a plecat din Bucuresti si nu la Sibiu. Unde va petrece seful statului minivacanta de Sfanta Maria

Klaus Iohannis a decis sa-si petreaca minivacanta de Sfanta Maria departe de Capitala. Chiar daca pana acum seful statului ne-a obisnuit cu plecarile la Sibiu, de aceasta data, presedintele.

Avertizare MAE: Din cauza aglomerarii, pot creste timpii de asteptare la granita cu Bulgaria in perioada 11 - 15 august

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca, in perioada 11 - 15 august 2017, din cauza numarului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, exista formarii de aglomerari la punctele de trecere, in special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

SFANTA MARIA. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Adormirea Maicii Domnului. Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru.

Ce spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in minivacanta de Sfanta Maria

Directia de Sanatate Publica Bucuresti DSPMB) informeaza ca in perioada 12 - 15 august, in minivacanta de Sfanta Maria, sapte spitale de adulti si doua de copii vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Sarbatoarea de Sfanta Maria in bisericile Tomisului. Unde se fac slujbele festive

La 15 august, Biserica Ortodoxa cinsteste Adormirea Maicii Domnului, cand in orasele riverine Marii Negre si Dunarii are loc sarbatoarea deZiua Marinei Romane.

Vara la apogeu: cele mai tari evenimente de pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria

Litoralul este plin de evenimente in acest weekend prelungit care se incheie la 16 august. Minivacanta de Sfanta Maria este o sarbatoare continua la malul marii. Fiecare club si terasa organizeaza o petrecere, un spectacol sau un alt eveniment artistic pentru cea mai frumoasa serbare a verii.

ANSVSA demareaza controale in perioada premergatoare sarbatorii de Sfanta Maria

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a dispus demararea actiunilor specifice perioadei premergatoare sarbatorii de Sfanta Maria, prin intensificarea controalelor oficiale si a masurilor care trebuie aplicate pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Sute de mii de turisti, in minivacanta de Sfanta Maria

Sute de mii de turisti sunt asteptati in acest weekend pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria. Locurile de cazare disponibile sunt extrem de putine, aceeasi situatie fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )