Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sfanta Parascheva, traditii si obiceiuri. Cum stiu taranii cum va fi iarna

Antena3 Antena3,
Sfanta Parascheva, traditii si obiceiuri. Cum stiu taranii cum va fi iarna

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Considerata si sfanta patroana, ocrotitoare a Moldovei, sute de mii de. continuă pe Antena3

SFANTA PARASCHEVA 2019. Coada uriasa la moastele Sfintei Parascheva, la Iasi

Update ora 12. 40: Numarul pelerinilor a depasit 25. Aproximativ 17. 000 de persoane stau la un rand de cativa kilometri asteptand sa se inchine la.

Rugaciune catre Sfanta Parascheva. O rostesti si treci peste necazuri

Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta si sub numele de Paraschiva, este praznuita de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 14 octombrie. Cuvioasa este sarbatorita nu doar de catre Biserica Ortodoxa Romana ci si de catre alte biserici de rit oriental. De asemenea, este cunoscuta ca fiind sfanta patroana a Moldovei. Daca rostesti aceasta rugaciune catre .

SFANTA PARASCHEVA 2019. Atentie, pelerini! Sapte reguli care va tin departe de spital

Doctorul Tudor Ciuhodaru, medic primar urgente, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care se adreseaza pelerinilor de la Sfanta Parascheva, enumerand sapte reguli de urmat pe.

Sfanta Parascheva. Programul complet al pelerinajului de la Iasi

In perioada 11 octombrie- 15 octombrie 2019, la Iasi, are loc unul dintre cele mai mari pelerinaje din Romania cu ocazia hramului Cuvioasei Parascheva. MoasteleSfintei Cuvioase Paraschevaau ajuns la noi in tara in anul 1641. inca din 26 noiembrie 1944 si pana in prezent, aceste moaste se afla la Catedrala Mitropolitana de la Iasi. Crestinii .

Sfanta Parascheva. Blestemul nestiut pe care il poarta sfanta

An de an, moastele Sfintei Parascheva sunt imbracate in vesminte noi in ajunul sarbatorii din octombrie, iar apoi hainele sunt date unei manastiri care poarta hramul sfintei. Dar pe sub acestea, moastele.

Peste 20.000 de oameni in prima zi a pelerinajului de la Iasi de Sfanta Parascheva. Oamenii au stat la coada si 8 ore

Peste 20. 000 de pelerini s-au inchinat la racla cu moastele Sfintei Parascheva in prima zi a pelerinajului de la Iasi. Unii pelerini s-au asezat la coada inca de joi seara, desi racla a fost scoasa din Catedrala Mitropolitana din Iasi abia vineri dimineata, la ora 6. 00, si au stat la coada chiar si 8 ore, scrie Ziarul de Iasi.

Iasi: A inceput pelerinajul la Sfanta Parascheva. Preot: Sa nu atinga de Sfintele Moaste lucruri care nu se cuvin a fi atinse, cum ar fi telefonul sau banii!

EXCLUSIV ONLINE Racla cu Moastele Sfintei Parascheva a fost scoasa vineri dimineata si pelerinajul miilor de pelerini care stateau deja la coada de la ora 06. 00 a inceput oficial. Pana acum s-au inchinat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )