Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sfarsit cumplit pentru un copil de 10 ani. Ce ramasese in corpul lui, timp de mai multe luni, dupa vacanta la mare. Nimeni nu si-a dat seama

Antena3 Antena3,
Sfarsit cumplit pentru un copil de 10 ani. Ce ramasese in corpul lui, timp de mai multe luni, dupa vacanta la mare. Nimeni nu si-a dat seama

Un baiat de 10 ani, care suferea de rabie dupa ce a fost muscat de un caine in Sri Lanka, s-a stins din viata intr-un spital din Lyon. Copilul, originar din regiunea Lyon, a fost muscat la. continuă pe Antena3

Accident cumplit in combinat: un elev de 12 ani a ajuns in stare grava dupa ce s-a electrocutat sub un pod

Un adolescent in varsta de 12 ani a ajuns in stare grava, dupa ce s-a electrocutat sub un pod din zona combinatului Hunedoarei.

Barbat condamnat la 10 ani de inchisoare intr-un dosar de inselaciune, prins si incarcerat la Penitenciarul Aiud

Un barbat din Alba condamnat la 10 ani de inchisoare intr-un dosar de inselaciune cu masini Singer a fost prins si dus in penitenciar dupa 1 an si jumatate de la pronuntarea sentintei.

Cum arata 10 ani de iPhone-uri intr-un test de performanta

Apple a facut o treaba foarte buna cu iPhone-urile din ultimii 10 ani, iar cei de laEverythingApplePro au avut ocazia sa testeze toate terminalele de pana acum. Desi sunt utilizator vechi de iPhone, nu mai am primele modele pe care le-am achizitionat in urma cu aproape 10 ani. Respectivele dispozitive continua insa sa fie utilizate, [].

Audierile mafiei fierului vechi au ajuns la faza pe mostenitori. Cazul este judecat de 10 ani, iar unii inculpati au murit

In cei peste 10 ani de la inceperea procesului mafiei fierului vechi din Hunedoara, cum au numit procurorii gruparile acuzate ca au devalizat prin furturi combinatul siderurgic, magistratii nu au reusit sa audieze toate partile. Mai mult, unii dintre inculpati au decedat intre timp, urmand sa fie chemati la audieri mostenitorii acestora.

Se intampla dupa 10 ani de casnicie. Anuntul facut de Cristi si Adelina Chivu: GATA, S-A TERMINAT!

Din pacate, se intampla dupa 10 ani de casnicie. Anuntul facut de Cristi si Adelina Chivu: GATA, S-A TERMINAT! Cei doi au ajuns in punctul in care nu se mai poate face nimic, ia.

Galati: Ruinele campusurilor scolare, abandonate de 10 ani

Primarii din Galati in-cearca sa obtina bani pentru reluarea lucrarilor, PNDL este o oportunitate, dar in multe cazuri obtinerea banilor intra in blocaj birocratic.

Dezbatere in Parlamentul European despre cum se vede Romania la 10 ani de la aderarea in UE

Europarlamentarul roman Damian Draghici a sustinut la Bruxelles ca pentru o mai buna cunoastere a drepturilor si obligatiilor ca cetateni ai EU ar fi nevoie ca civismul european sa fie predat in.

China isi stabileste conducatorii pentru urmatorii 5 ani. Xi-Jinping: Voi construi o tara socialista moderna

Miercuri a inceput Congresul Partidului Comunist Chinez, in care se va decide conducerea tarii pentru urmatorii 5 ani. Lucrarile acestui congres extrem de important au fost deschide de presedintele.

Un copil de 11 ani a fost spulberat de o masina intr-o intersectie. Traversase strada in fuga, fara sa se asigure

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce un minor s-a angajat in traversarea unei strazi din Braila fara sa se asigure si a fost lovit in plin de o masina, al carei sofer nu a mai putut face nimic pentru a-l evita.

Obiceiuri zilnice care imbatranesc tenul cu cel putin 10 ani: telefonul si perna nepotrivita, printre cele mai frecvente

Pozitia de dormit, utilizarea unei perne nepotrivite sau sprijinirea barbiei in maini sunt printre motivele care afecteaza aspectul tenului. Specialistii atrag atentia cu privire la numeroase gesture ce par inofensive, dar sunt cu adevarat daunatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )