Libnet.ro
UNICEF

22:16

Sfarsit cumplit pentru o fetita din Galati. A murit dupa ce a fost lovita de o masina al carei sofer avea permisul suspendat

Antena3 Antena3,
Sfarsit cumplit pentru o fetita din Galati. A murit dupa ce a fost lovita de o masina al carei sofer avea permisul suspendat

O fetita de cinci ani, din judetul Galati, a murit dupa ce a fost lovita de o masina al carei sofer avea dreptul de a conduce suspendat, potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Politie. continuă pe Antena3

Taxe europene pentru importuri din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri, 22 iunie 2018, taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele american Donald Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa acestuia, scrie News. ro, care citeaza BBC.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din Statele Unite

Uniunea Europeana UE) a introdus de vineri taxe pentru importurile din Statele Unite, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele Donald Trump, noteaza ziare. com.

A introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de astazi taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, relateaza News. ro.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, scrie News. ro, care citeaza BBC.

Sfarsit tragic pentru un roman in Italia. Avea doar 28 de ani

Un roman de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident cumplit petrecut in Italia. Masina in care se afla acesta s-a izbit de un alt autoturism si a ajuns intr-un canal de pe marginea.

Fenomen neobisnuit in Galati. Tornada dupa o ploaie torentiala

Imagini neobisnuite au fost surprinse de un galatean pe cer. in departare s-a format o tornada. Din fericire, mica tornada de la Galati nu a facut.

Un tanar din Buzau a murit dupa ce a intrat cu masina in piciorul unui pod

Un grav accident s-a produs sambata sub pasarela de la iesirea din Buzau spre Ploiesti. Un tanar din Buzau care conducea un autoturism Opel dinspre fabrica de bere a murit dupa ce masina sa a derapat si a intrat intr-un pilon de sustinere a podului.

Oferta de ULTIMA ORA pentru combinatul siderurgic ArcelorMittal din Galati. Cine se BATE pentru a pune mana pe otelaria romaneasca

Vesti importante cu privire la soarta combinatului siderurgic Producatorul indian de otel JSW Steel, care este principalul competitor al Arcelor Mittal pe piata indiana si din Orientul Mijlociu Apropiat, ar urma.

Gabriel Oprea anunta ca REVINE iN POLITICA in plin proces in care e judecat pentru ucidere din culpa: M-am confruntat cu o situatie foarte grea(FOTO)

Fostul lider al UNPR Gabriel Oprea a anuntat sambata ca revine in viata politica, dupa ce, in urma cu mai bine de doi ani s-a retras dupa scandalul mortii politistului Bogdan Gigina. Am decis sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )