Libnet.ro
UNICEF

17:00

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din SUA

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, scrie News. ro, care citeaza BBC. continuă pe Hotnews

A introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de astazi taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, relateaza News. ro.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din Statele Unite

Uniunea Europeana UE) a introdus de vineri taxe pentru importurile din Statele Unite, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele Donald Trump, noteaza ziare. com.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importuri din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importuri din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, scrie BBC.

Uniunea Europeana suprataxeaza importurile din SUA. Juncker, atac dur la adresa lui Trump

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui.

Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Preturile la bunurile si serviciile de consum variau semnificativ in Uniunea Europeana UE), in anul 2017, in conditiile in care in Danemarca si Luxemburg preturile se situau la 142%, respectiv 127% fata de.

Nicusor Dan: Decizia de astazi a PSD este una dispretuitoare la adresa romnilor onesti, care respecta legea si care platesc taxe pentru functionarea acestui stat

Liviu Dragnea a declarat razboi romanilor cinstiti si si-a cerut scuze infractorilor din puscarii pentru ca nu a reusit sa modifice mai repede legile in favoarea lor, pentru a-i scapa de condamnari, spune deputatul USR Nicusor Dan, care considera ca decizia de astazi a PSD este una dispretuitoare la adresa romanilor onesti, care respecta legea si care platesc taxe pentru functionarea acestui stat, potrivit News. ro.

Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, finantata de Uniunea Europeana. Suma alocata este de de 246 milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea proiectului referitor la Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, a anuntat comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, potrivit Agerpres .

George Soros, previziune apocaliptica pentru UE

Miliardarul american de origine maghiara George Soros a prezentat un plan cu trei directii pentru a salva Uniunea Europeana, despre care sustine ca este intr-o criza existentiala, scrie CNBC. Soros.

George Soros, previziune apocaliptica pentru UE. Ce spune despre o noua criza

Miliardarul american de origine maghiara George Soros a prezentat un plan cu trei directii pentru a salva Uniunea Europeana, despre care sustine ca este intr-o criza existentiala, scrie CNBC. Soros.

Administratorii de grupuri pe Facebook vor putea pune taxe pentru membri

Facebook va permite administratorilor de grupuri sa perceapa taxe de la utilizatori, de la 4,99 la 29,99 dolari pe luna, pentru ca acestia sa fie membri, a anuntat compania pe blogul sau. Grupurile dedicate parintilor, pasionatilor de gatit si celor care ofera servicii de curatenie la domiciliu vor fi primele care vor primi noua facilitate ca parte a unui test.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )