Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sfarsit tragic pentru un om de 57 de ani din Orsova. A murit dupa ce taxiul in care se afla a fost lovit de un tren

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un om de 57 de ani din Orsova. A murit dupa ce taxiul in care se afla a fost lovit de un tren

O persoana a decedat, iar alte doua au suferit traumatisme, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita, vineri, de un tren, pe strada Cernei din Orsova. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedin. continuă pe Antena3

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa Un barbat in varsta de 50 de ani din judetul Dambovita si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe o scara, in timp ce isi.

A cunoscut un baiat de 25 de ani din Neamt pe internet si i-l placea la nebunie. intr-o zi, i-a trimis o serie de fotografii fierbinti. Cand a vazut raspunsul acestuia, s-a blocat. Tanarul voia mai mult

Un tanar de 25 de ani din judetul Neamt a fost arestat preventiv pentru pornografie infantila si santaj, el fiind suspectat de procurorii DIICOT Valcea ca a determinat o fata de 11 ani sa realizeze si sa-i.

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

PUZ pentru cetatile dacice din zona muntilor Orastiei

Membrii comisiilor reunite de buget-finante din Parlament au adoptat, ieri, un amendament la proiectul de buget al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin care va fi alocata cu prioritate suma necesara pentru realizarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru cetatile dacice din Muntii Orastiei.

Laura Codruta Kovesi, vizata in 18 dosare penale la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie anuntain mod oficial ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este vizata in 18 dosare penale. Referitor la persoana care face.

Procuror: Laura Codruta Kovesi, subiect in 18 dosare penale aflate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este vizata in 18 dosare penale ce sunt inregistrate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a transmis, luni, procurorul sef sectie Gheorghe.

O fata de 13 ani din Bistrita a inghitit 14 ace, o parte dintr-un pix si o moneda. Se certase cu iubitul

O fata de 13 ani de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr. 2 din Bistrita a ajuns la spitaldupa ce ar fi inghitit 14 ace de gamalie, o piuneza, o parte dintr-un pix si o moneda. Aceasta.

Condamnare record pentru doi romani din Italia care au furat o cartelade 10 euro

Unroman, in varsta de 25 de ani, a fostcondamnatla un an si patru luni deinchisoare, iarpartenera lui, de 27 de ani, a primit opt luni, dupa ce au furat impreuna o cartela.

UE va aplica normele energetice si pentru gazoductele provenind din terte tari

Standardele energetice ale Uniunii Europene se vor aplica, de asemenea, tuturor conductelor de gaze care vin din sau trec in terte tari, cum ar fi controversatul Nord Stream 2, in conformitate cu acordul incheiat miercuri de institutiile UE, care include si criteriile de aplicare a exceptiilor de la aceste reguli, potrivit Rador.

Tratament special pentru sarbul Kolarov din partea propriilor suporteri

Ultrasii echipei AS Roma au razboiul lor cu fundasul sarb Aleksandr Kolarov, iar la meciul cu FC Porto din optimile Ligii Campionilor i-au transmis acestuia un mesaj din inaltul tribunei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )