Libnet.ro
UNICEF

06:45

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

Antena3 Antena3,
Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe. continuă pe Antena3

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Raiffeisen Bank lanseaza creditul 100% online, devenind a 4-a banca din Romania care isi digitalizeaza complet acest flux

Raiffeisen Bank lanseaza pentru clientii sai noul flux, 100% online, pentru obtinerea unui credit de nevoi personale, Flexicredit. Timpul de aplicare, procesare si obtinere a creditului este de aproximativ 10 minute. Flexicredit Online.

Eurespal, cel mai des recomandat sirop de tuse pentru copii, retras de pe piata din Romania. Ce se intampla cu cei care au utilizat medicamentul... (VIDEO)

Medicamentul Eurespal, folosit impotriva tusei si disponibil sub forma de sirop si comprimate, a fost retras de pe piata din Romania in urma unei decizii a producatorului francez, a declarat Anca Cuprariu,.

Primul navigator pentru pacientele cu cancer mamar, lansat n prezenta unei nvingatoare n lupta cu cancerul: Exista viata dupa cancerul de sn. Se poate trai multi ani dupa diagnostic

Primul navigator pentru pacientele cu cancer la san din Romania - un ghid ce explica pas cu pas traseul ce ar trebui urmat de fiecare pacienta diagnosticata cu cancer la san, in cadrul sistemului de sanatate, totul intr-un limbaj prietenos si simplificat - a fost lansat marti. Navigatorul este disponibil pe www. canceruldesan. ro si va fi distribuit, in versiune printata, in sectiile de oncologie ale spitalelor din tara. Ana Moldovan, o clujeanca diagnosticata in urma cu 10 ani cu cancer mamar, care se prezinta acum ca o invingatoare in lupta cu cancerul, a venit la lansarea navigatorului pentru a-si spune povestea.

Locul din Romania, unde oamenii strazii primesc o noua sansa la viata

500 de oameni care au ajuns sa locuiasca pe strada au primit, in ultimii ani, sprijin pentru a incepe o viata noua intr-un centru rezidential din Timisoara,construit cu bani europeni. Persoanele fara.

Un nou miliardar a fugit din Romania. Samuraiul s-ar ascunde ori in SUA, ori la Monte Carlo - surse

In urma condamnarilor din Dosarul retrocedarilor plajelor din Constanta un alt miliardar roman este de negasit. Este vorba despre Dragos Savulescu, care a primit o sentinta de 5 ani si 6 luni de.

Cum a reusit un tanar din Romania sa fie considerat erou in Franta - VIDEO

Un roman e considerat erou in Franta, dupa ce a reusit sa imobilizeze un hot inarmat. Totul s-a intamplat in timpul unei actiuni a politiei din Paris. Tanarul de 28 de ani originar din Dej astepta.

Locurile din Romania despre care se crede ca sunt bantuite

Asa cum la nivel european exista locuri despre care se crede ca sunt bantuite, la fel se intampla si in Romania. Hotel Cismigiu- in centrul Bucurestiului exista celebrul Hotel Cismigiu. in.

La 30 de ani dupa fatwa care l-a condamnat la moarte, Salman Rushdie nu mai vrea sa traiasca ascuns

Nu vreau sa mai traiesc ascuns, repeta Salman Rushdie, atunci cand cineva evoca, adeseori impotriva dorintei sale, fatwa care ii apasa pe umeri de 30 de ani, scrie AFP.

Un producator de pantofi foarte celebru isi inchide fabrica din Romania! Sute de angajati vor ramane fara serviciu

Rieker, producatorul de pantofi cu sediul in Elvetia, inchide fabrica de la Lugoj, motiv pentru care aproape 700 de angajati vor fi disponibilizati, potrivit profit. ro. Vom trimite in zilele urmatoare un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )