Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sfarsit tragic pentru o femeie din Botosani. A murit dupa ce s-a inecat cu mancare

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru o femeie din Botosani. A murit dupa ce s-a inecat cu mancare

Sfarsit tragic pentru femeie de numai 49 de ani din Botosani. Victima a murit vineri seara,dupa ce s-a inecat cu mancare. Tragedia s-a intamplat vineri seara, in timp ce femeia se afla la masa. S-a. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un om de 57 de ani din Orsova. A murit dupa ce taxiul in care se afla a fost lovit de un tren

O persoana a decedat, iar alte doua au suferit traumatisme, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita, vineri, de un tren, pe strada Cernei din Orsova. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedin.

Dupa proteste si controverse cu Tudorel Toader, avocatii obtin o majorare cu 141% a onorariilor pentru cauzele din oficiu

Onorariile pentru avocatii din oficiu se vor mari cu 141%, iar articolul care permitea judecatorilor sa scada aceste onorarii a fost modificat, a anuntat miercuri seara decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, in urma negocierilor de la Ministerul Justitiei.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat alocarea a 517 milioane de euro pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni, sectiunea 1 Mai - Tokyo, iar lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an, a anuntat comisarul.

Tocmai se externase din spital si se dusese linistit acasa, la apartamentul sau din Botosani. Un prieten a venit a doua zi la el si a facut o descoperire socanta. A sunat imediat la 112

Un barbat de nationalitate italiana, in varsta de 49 de ani, a fost gasit mort in apartamentul sau din Botosani, in seara zilei de vineri, 15 februarie. Barbatul suferea de mai multe afectiuni si,.

Atac armat n statul Illinois: Cinci persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul ntr-un parc industrial din Aurora / Atacatorul a fost mpuscat

Cinci persoane au murit, iar alte cateva au fost ranite, inclusiv 5 politisti, dupa ce un individ a deschis focul in incinta unui parc industrial din Aurora, o localitate aflata la 65 de kilometri de Chicago, Illinois, au anuntat autoritatile, precizand ca atacatorul a fost impuscat mortal, relateaza Mediafax.

Un pusti de 15 ani a murit, dupa ce a furat masina tatalui si a produs un accident

Un minor in varsta de 15 ani a murit joi dimineata, dupa ce a luat masina tatalui sau si a produs un accident rutier in satul Dascalesti, rasturnandu-se cu autovehiculul in afara soselei, a informat.

Tragedie fara margini in Mehedinti. Un elev de sapte ani a murit dupa ce s-a dat jos din microbuzul scolar. Un autobuz l-a spulberat

Un elev in varsta de sapte ani a murit, miercuri, dupa ce a fost calcat de un autobuz, pe drumul comunal 64, pe raza localitatii Stejaru, comuna Corcova. Baiatul, elev la Scoala Gimnaziala Corcova,.

O femeie din Vaslui a ajuns la spital pentru a naste. Spunea ca are un copil in pantece si e in travaliu. Medicii sustin ca este doar obeza

O femeie in varsta de 30 de ani din comuna Falciu, Vaslui, s-a prezentat pe 7 februarie la spital, acuzand dureri de nastere. Medicul ginecolog de garda a constatat cain pantelece femeii nu se.

UE va lua noi masuri impotriva Rusiei pentru agresiunea din stramtoarea Kerci

Surse diplomatice sustin ca Uniunea Europeana va adauga opt cetateni rusi pe lista neagra, dupa agresiunea Rusiei asupra Ucrainei din stramtoarea Kerci, potrivit Reuters. Ministrii de externe din.

TEODOROVICI, DESPRE TAXA PENTRU COMPANIILE DIN ENERGIE: Daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Digi24, despre eventuala renuntare la taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, ca, daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie si apoi in Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )