Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sfarsit tragic pentru o femeie din Cluj. A fost lovita de doua masini dupa ce a traversat fara sa se asigure

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru o femeie din Cluj. A fost lovita de doua masini dupa ce a traversat fara sa se asigure

O femeie de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a murit dupa ce a fost lovita de doua masini. Aceasta ar fi traversat strada fara sa se asigure. Ora 05. 50, strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. Conform. continuă pe Antena3

Noi informatii despre accidentul grav din Cluj. Soferul ar fi adormit la volan

Accidentul de pe DN 1, din Cluj, in care 11 oameni, intre care patru copii, au fost raniti, sambata, a fost produs de un sofer care, din primele cercetari, a adormit la volan. Microbuzul era plin cu elevi de la.

Moartea unui tanar jurnalist din Cluj, posibil caz de malpraxis. Politia investigheaza cazul

Moartea unui jurnalist de la Monitorul de Cluj, Dan Porcutan, ridica noi semne de intrebare cu privire sistemul medical, cauzele decesului fiind inca neclare. Jurnalistul, care ar fi implinit 31 de ani, s-a internat la inceputul lunii martie cu diagnosticul abces submandibular si a murit sufocat patru zile mai tarziu. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, relateaza Monitorul de Cluj.

Destin TRAGIC pentru o batrana: A fost LOVITA de un CAMION...

O femeie 88 de ani) a decedat, luni, dupa ce a fost acrosata de un camion pe raza localitatii Dumeni, comuna George Enescu, judetul Botosani, a declarat Teodor Orhei, seful Serviciului Politiei Rutiere,.

ATP Barcelona: Continua perioada nefasta pentru Marius Copil - Romanul a fost eliminat in primul tur de Leonardo Mayer

Marius Copil 80 ATP) a parasit si turneul de la Barcelona inca din primul tur, fiind invins de Leonardo Mayer 63 ATP). Romanul a revenit de la 0-1 la seturi, a castigat la tie-break actul al doilea, dar a cedat in decisiv, dupa un joc extrem de echilibrat. S-a terminat 6-3, 6-73), 7-5 pentru jucatorul din Argentina.

Liviu Dragnea anunta fonduri de la Guvern pentru gospodariile din Moldova. Sumele pot ajunge si la 40.000 de lei

Guvernul va aloca 20. 000 de lei pentru fiecare gospodarie pentru imbunatatirea conditiilor de locuire in mediul rural si dotarea gospodariilor cu utilaje agricole. Sumele se pot dubla. Anuntul a fost facut de.

Negocierile pentru pace din Qatar, suspendate din cauza neintelegerilor referitoare la membrii delegatiilor

Negocierile pentru pace, care trebuiau sa aiba loc in Qatar, intre guvernul taliban si cel afgan, au fost suspendate in urma unor neintelegeri legate de participanti, potrivit Aljazeera.

HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Balanta

HOROSCOP in ceea ce priveste banii, nativii din zodia balanta se descurca mai greu. Acestia nu stiu sa faca bani,decat cu rare exceptii. HOROSCOPin schimb, are parte de oameni care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )