Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sfarsit tragic pentru o fetita de noua ani din Vaslui. A murit in bratele bunicii in urma unui stop cardio-respirator

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru o fetita de noua ani din Vaslui. A murit in bratele bunicii in urma unui stop cardio-respirator

Denisa, o fetita de noua ani din Vaslui, a murit in bratele bunicii sale, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Batrana, care a crescut-o pe copila de cand avea sapte luni, a povestit ca imedi. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Botosani. A murit dupa ce s-a inecat cu mancare

Sfarsit tragic pentru femeie de numai 49 de ani din Botosani. Victima a murit vineri seara,dupa ce s-a inecat cu mancare. Tragedia s-a intamplat vineri seara, in timp ce femeia se afla la masa. S-a.

Ultimele cuvinte ale Denisei, fetita de noua ani care a murit in bratele bunicii sale: Nu mor, ca eu am incredere in Dumnezeu

O copila de noua ani din Vaslui a murit in bratele bunicii sale, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Bunica micutei a povestit care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei sale. I-am.

Detalii infioratoare in cazul fetitei de noua ani care a murit in bratele bunicii. Mama ei ar fi murit in conditii asemanatoare

Mama Denisei, fetita de noua ani care a murit in bratele bunicii in urma unui stop cardio-respirator, ar fi murit in conditii asemanatoare. Bunica micutei spune ca mama nepoatei sale a murit in urma.

Un copil de 11 ani din Galati a fost amenintat cu cutitul pentru 15 lei. Suspectul a fost arestat preventiv

Un tanar de 18 ani din Galati a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce ar fi talharit doi minori de 11 si 14 ani, se arata intr-un comunicat transmis luni de Inspectoratul Judetean de Politie.

Baiat de 14 ani din Codlea, obligat sa se dezbrace si filmat in ipostaze umilitoare

Caz socant in Romania. Un baiat de 14 ani din Codlea a fost obligat sa se dezbrace, dupa ce a fost dus intr-o cladire dezafectata. Tanarul a fost filmat in ipostaze umilitoare. Cazul a fost prez.

Statea prea mult timp pe telefon, motiv pentru care mama ei i-a interzis sa-l mai foloseasca. E de-a dreptul socant cum s-a razbunat copila de noua ani

O fetita de noua ani din New York, SUA, a decis sa-si ia viata fiindca mama ei nu i-a mai dat voie sa se joace pe telefon. Heaven Vega s-a spanzurat in camera ei. Mama copilei a gasit fara suflare d.

El este piticul din Vaslui acuzat de pedofilie - VIDEO

Un vasluian care sufera de nanism, adica are statura foarte mica, este cercetat de catre politisti dupa ce ar fi incercat sa racoleze minore. Individul de 44 de ani a fost dat pe mana politiei de catre tatal.

isi ducea nevasta la groapa, intr-o comuna din Vaslui, cand ceva naucitor s-a intamplat. Bocitoarele au inceput sa impinga, preotul era incaltat bizar. Sufletul femeii moarte se intreaba, din Ceruri, ce pacate a avut de ultimul drum e atat de anevoios

Scene ireale in familia fostului sef de post de la Vetrisoaia, Marius Dan Nitica, mort anul trecut intr-un groaznic accident rutier. Bunica acestuia, o femeie de 80 de ani, nu s-a lasat dusa la cimitir,.

O fata de 12 ani din Salaj a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, pentru ca usa s-a deschis n mers

O fata in varsta de 12 ani a murit, marti, in Zalau, dupa ce usa din spate a microbuzului in care se afla s-a deschis in mers si ea a cazut pe drum, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )