Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sfarsit tragic pentru o fetita de opt ani. A murit in timp ce pilota o masina de curse

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru o fetita de opt ani. A murit in timp ce pilota o masina de curse

O fetita de opt ani, pilot de masini de curse, a murit intr-un accident produs in vestul Australiei in timpul unei curse de drag. Vehiculul pe care il conducea fata s-a lovit de un parapet de. continuă pe Antena3

Sfarsit crunt pentru un roman aflat in Marea Britanie. Barbatul a fost lovit cu batele de baseball si a fost abandonat intr-o balta de sange

Sfarsit tragic pentru un roman aflat in Marea Britanie. Barbatul de 36 de ani din Braila a fost ucis cu sange rece, pe o strada dintr-o suburbie a Londrei. Victima a fost atacata de opt.

Grav accident in Dolj. O fetita de 12 ani a murit in urma unui accident rutier

Un accident grav a avut loc astazi in localitatea Terpeziti din judetul Dolj. O fetita de 12 ani a murit, iar alte doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la Spitalul Judetean din Craiova.

Cererea mondiala de aur, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Cererea mondiala de aur a coborat, in trimestrul al treilea, pana la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza cererii slabe pentru bijuterii de aur si scaderii intrarilor de aur in fondurile tranzactionabile pe bursa exchange traded funds-ETF), arata datele publicate ieri de Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )