Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sfarsit pe trecerea de pietoni! O fetita de 13 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o masina

Antena3 Antena3,
Sfarsit pe trecerea de pietoni! O fetita de 13 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o masina

O fetita in varsta de 13 ani a murit, iar un barbat de 61 de ani a fost grav ranit, dupa ce au fost loviti in plin de o masina, chiar pe trecerea de pietoni. continuă pe Antena3

Mures: O fetita de doi ani a murit, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla

O fetita in varsta de doi ani a murit, duminica, in localtitatea Brancovenesti, dupa ce un copac a cazut peste autoturismul in care se afla, alaturi de tatal ei.

Un buzoian de 77 de ani a murit, dupa ce masina sa a fost izbita puternic de un autocar

Un barbat din comuna buzoiana Glodeanu Sarat a murit, marti dimineata, dupa ce a patruns cu masina pe drumul european E85 fara sa se asigure, moment in care a fost lovit in plin de un autocar cu turisti.

Un copil de trei ani a murit, dupa ce a fost lovit de o masina

Un copil in varsta de trei ani a fost accidentat mortal duminica seara pe DE581, in localitatea vasluiana Rasesti.

Accident tragic in apropiere de Dej! Doi tineri au murit, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un sant

Sfarsit tragic pentru doi tineri din Bistrita-Nasaud! O fata si un baiat si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, sambata noaptea, intr-un sant din.

Un barbat din Timis a murit dupa ce a fost lovit de un fulger. Cum se procedeaza in timpul furtunilor

Un barbat din judetul Timis a murit, iar un altul a fost ranit, duminica seara, dupa ce au fost loviti de un fulger in timpul unei vijelii, potrivit Protv. Barbatul care a murit avea 60 de ani si.

Buzau: Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un container intr-o hala de productie

Un angajat al unei fabrici de pulberi metalice din Buzau a fost victima unui accident de munca, care a avut loc marti seara. Barbatul de 47 de ani a decedat dupa ce a fost lovit de un container intr-o hala de productie.

Accident grav la Sibiu, pe DN7. O tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR

Un accident grav, produs marti dimineata pe DN7, in judetul Sibiu, s-a soldat cu decesul unei tinere de 28 de ani. Soferita a intrat cu masina poe care o conducea intr-un TIR condus regulamentar. in urma impactului, cabina TIR-ului a luat foc.

Detalii scandaloase ies la iveala la ani distanta dupa moartea lui Michael Jackson. Politistii i-au descoperit o colectie de materiale erotice cu baieti si barbati

Detalii infioratoare in cazul regretatului Michael Jackson, care a murit in 2009, au iesit la iveala. Potrivit unui raport al fortelor de ordine, realizat in 2003, reiese ca regele muzicii po.

Tragedie pe un lac din Rusia. Cel putin zece copii au murit dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit duminica dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii.

Bogdan Stan (ANI), reactie dupa ce alesii si-au votat propria amnistie: Batalia se va duce in instante. Noi avem o definitie clara si vom continua sa aplicam asa cum am facut-o si pana acum

Agentia Nationala de Integritatea a avut o prima reactie dupa ce senatorii si deputatii si-au votat propria amnistie, informeaza B1 TV. Parlamentul a adoptat o lege de interpretare a statutului deputatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )