Libnet.ro
UNICEF

00:07

in sfarsit: veste uimitoare pentru toti soferii. Poti face asta si Politia nu se ia de tine

Playtech Playtech,
in sfarsit: veste uimitoare pentru toti soferii. Poti face asta si Politia nu se ia de tine

Senatul a venit cu un proiect de lege care-i vizeaza pe toti soferii din Romania, iar vestea e uimitoare. Iata in ce conditii poti circula cu ITP-ul expirat. Toti soferii din Romania. continuă pe Playtech

Medic de la Floreasca, veste teribila pentru pacientii infectati cu COVID-19. Cand vor ramane sectiile ATI fara paturi libere

Vestile rele par sa nu se termine niciodata. Cu putin timp in urma, Radu Tincu, medic primar ATI de la Spitalul Floreasca a dezvaluit adevarul despre inceputul prapadului. Acesta avertizeaza autoritatile si cetatenii ca, in scurt timp, paturile din toate sectiile ATI din tara vor fi pline. Jumatatea lunii octombrie, perioada nefasta pentru pacientii grav .

Anunt important pentru toti romanii de la bloc. Ce se intampla daca schimbi furnizorul de gaze

Consumatorii casnici ce folosesc gazele naturale pentru incalzire ar putea sa plateasca facturi si cu peste 200 de lei pe luna mai mici in iarna aceasta, daca locuiesc in zone mai friguroase si au schimbat furnizorul, a anuntat Consiliul Concurentei. Anunt important pentru toti romanii de la bloc Toti ceilalti consumatori casnici ce folosesc gaze .

Metrorex, anunt de ultima ora! Restrictii noi pentru toti calatorii dupa explozia cazurilor COVID-19. Ce nu vor mai avea voie sa faca

In contextul pandemiei de COVID-19, autoritatile sunt tot mai speriate de explozia zilnica a numarului de cazuri. Acestea trag semnale de alarma si solicita institutiilor statului sa ia masuri de evitare a aglomeratiei, acolo unde este posibil. Astfel, in cursul serii de ieri, Metrorex a transmis printr-un comunicat noile masuri de restrictie care vor avea .

Vesti proaste pentru toti romanii! Ce se va intampla cu TVA-ul, fix dupa alegeri

Romania a fost grav afectata de criza coronavirusului. PIB-ul pentru prima jumatate a anului 2020 a scazut cu 4,6% de la an la an. in acest context din ce in ce mai multi analisti financiari trag semnale de alarma. Unul dintre ele, conform economistului Valentin Tataru, si un scenariu plauzibil, este cel al cresterii TVA, .

Milioane de romani, in mare pericol. Ce se intampla, de fapt, cu bugetarii. Va fi oribil pentru toti

In actuala criza economica si datorata de pandemia de coronvirus, Guvernul se afla intr-o situatie critica. Lipsa banilor de la buget si indatoririle masive vor determina taieri consistente la salariile pentru bugetari. Bugetarii din sistem vor avea parte de o micsorare considerabila, justificarea fiind actuala criza. Milioane de romani, bugetari, in mare pericol Conform publicatiei .

Racordarea la gaze, gratuita pentru toti clientii casnici. Anuntul facut de ANRE

Racordarea la gaze ar urma sa fie gratuita pentru toti clientii casnici, indiferent de distanta fata de retea, informeaza Economica. net. Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei a adoptat un ordin in.

Toti soferii trebuie sa afle asta urgent: care e, de fapt, cea mai buna benzina

Cand vine vorba de intretinerea masinii, soferii stiu ca trebuie sa aleaga cele mai bune piese. Dar nu e valabil doar pentru componente auto, ci si pentru combustibil. in acest context,.

Veste proasta pentru Radoi! Dragos Grigore si Sergiu Hanca s-au accidentat

Dragos Grigore si Sergiu Hanca vor absenta din lotul lui Mirel Radoi pentru partida de maine cu Aust.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )