Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru toti romanii de la bloc. Ce se intampla daca schimbi furnizorul de gaze

Playtech Playtech,
Anunt important pentru toti romanii de la bloc. Ce se intampla daca schimbi furnizorul de gaze

Consumatorii casnici ce folosesc gazele naturale pentru incalzire ar putea sa plateasca facturi si cu peste 200 de lei pe luna mai mici in iarna aceasta, daca locuiesc in zone mai friguroase si au schimbat furnizorul, a anuntat Consiliul Concurentei. Anunt important pentru toti romanii de la bloc Toti ceilalti consumatori casnici ce folosesc gaze . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru toti romanii! Ce se va intampla cu TVA-ul, fix dupa alegeri

Romania a fost grav afectata de criza coronavirusului. PIB-ul pentru prima jumatate a anului 2020 a scazut cu 4,6% de la an la an. in acest context din ce in ce mai multi analisti financiari trag semnale de alarma. Unul dintre ele, conform economistului Valentin Tataru, si un scenariu plauzibil, este cel al cresterii TVA, .

Alimentele nocive pentru dinti. Mare atentie: ce ti se intampla daca nu te opresti acum

Ultimele statistici arata ca jumatate dintre persoanele care se plang ca au probleme cu dantura se plang ca au dintii sensibili. Durerile apar atunci cand mananci sau bei ceva nepotrivit si iata care sunt cele mai nepotrivite alimente pentru dantura. Alimente nocive pentru dinti Mai tineti minte cand eram mici si parintii nu ne lasau .

Nu mai bea apa dupa masa! Ce se intampla in stomac, apoi. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Confuzia multor persoane care incearca sa aiba un stil de viata sanatos inca se rezuma la bautul apei inainte sau dupa masa. Greseala pe care o facem toti este sa bem lichide dupa ce mancam. Ce se intampla in organismul nostru daca facem asta inainte, in timpul si dupa masa? Ce se intampla daca bei .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Mai sunt aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare de anul acesta, si deja incep pomenile electorale. Guvernul Orban, in speranta de a mai castiga ceva capital politic trec lalucrurile grele. Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala Conform unei masuri aprobate in sedinta de astazi a Guvernului Orban, pensionarii, de peste .

Ce se intampla daca dormi 30 de minute, in timpul zilei. Corpul tau o sa iti multumeasca

Somnul este foarte important pentru sanatate, din aceasta cauza este normal sa ne preocupam de orele pe care le petrecem dormind. inca din copilarie ni se spune ca trebuie sa dormim la amiaza, iar acum cand ajungem adulti somnul din timpul zilei este un lux pe care nu ni-l permitem. Ce se intampla daca dormi .

Bauturile din comert care ne fac rau. Toti romanii le consuma zilnic, fara sa stie riscul la care se supun

Sunt dulci, gustoase si merg de minune cu majoritatea dintre cele mai nesanatoase feluri de mancare. Multe dintre bauturile din comert, insa, ne fac foarte mult rau, spun medicii. Acestia explica la ce riscuri se expun romanii atunci cand le consuma. Bauturile din comert care fac mult rau Daca nu ai tinut cont niciodata de .

Milioane de romani, in mare pericol. Ce se intampla, de fapt, cu bugetarii. Va fi oribil pentru toti

In actuala criza economica si datorata de pandemia de coronvirus, Guvernul se afla intr-o situatie critica. Lipsa banilor de la buget si indatoririle masive vor determina taieri consistente la salariile pentru bugetari. Bugetarii din sistem vor avea parte de o micsorare considerabila, justificarea fiind actuala criza. Milioane de romani, bugetari, in mare pericol Conform publicatiei .

Fructele de sezon care distrug virusii. Toti romanii trebuie sa le consume, dar nu in exces

Este sezonul lor, asa ca trebuie sa profitam cat mai mult de ele. Un adevarat deliciu al toamnei, perele sunt fructele care distrug virusii. Iata de ce trebuie consumate de toti romanii, insa cu precautie! Fructele de sezon care distrug virusii Darul zeilor, asa cum le numea Homer, parele sunt printe cele mai sanatoase, dar .

Alimentele care tin depresia la distanta si te satura. Asta ar trebui sa manance toti romanii, zilnic

Alimentatia te poate ajuta si in perioade in care starea ta de spirit este extrem de scazuta. Ce ar trebui sa mananci zilnic pentru a tine departe depresia? Poti sa introduci foarte simplu alimentele in meniul tau de zi cu zi. Alimente care iti imbunatatesc considerabil starea de spirit O alimentatie corecta, hidratarea corespunzatoare si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )