Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sfat de sanatate. Fitness-ul, unul dintre cele mai complexe sporturi

Antena3 Antena3,
Sfat de sanatate. Fitness-ul, unul dintre cele mai complexe sporturi

Andreea Cigolea a prezentat la Sfat de sanatate, cat de mult ne contureaza fitness-ul muschii si cum putem ajunge la silueta mult dorita. Presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness ne spune cat de. continuă pe Antena3

Indonezia isi muta capitala politica: Jakarta este unul dintre cele mai aglomerate orase din lume, fiind amenintata frecvent de inundatii

Indonezia va alege amplasamentul noii sale capitale politice pana la finalul anului 2019, obiectivul fiind ca institutiile guvernamentale din megalopolisul suprapopulat Jakarta sa fie mutate pana in 2024, a.

Halep, considerata o jucatoare fragila: Articol dur despre Simona intr-unul dintre cele mai renumite site-uri de tenis

Simona Halep 2 WTA) a jucat patru finale de Grand Slam pana a castigat trofeul la French Open 2018 si, in general, lasa senzatia ca are o problema cu marile meciuri.

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

Scandal erotic chiar si dupa ce Asia Expres s-a terminat: Vedeta iubita de toti romanii a fost filmata goala in cada!

Ana Morodan, una dintre cele mai controversate personaje din cadrul competitiei Asia Express!.

Se imbogatesc pe spinarea bolnavilor: Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente, acuzat ca a crescut artificial preturile

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice, cunoscuta la nivel mondial, este acuzata de autoritati ca a fixat preturile produselor, ceea ce a dus la scumpirea lor artificiala.

Vrei sa afli secrete din viata Nababului, unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile? Domeniul Cantacuzino de la Floresti isi deschide portile in Noaptea Muzeelor

Secrete din fascinanta viata a printului Gheorghe Grigore Cantacuzino, considerat unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile vor iesi la lumina pe 18 mai, atunci cand domeniul Cantacuzino de la Floresti isi deschide portile.

Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Schimbarea jobului ramane una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a romanilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luat.

Kendall Jenner, Regina Street Style. Cele mai cool aparitii de anul acesta!

Kendall Jenner este una dintre cele mai stylish vedete de peste Ocean si reuseste sa afiseze tinute impecabile nu doar cand paseste pe red carpet, ci si pe. strada! Iata cele mai cool aparitii ale ei de anul acesta! .

Cele mai ieftine telefoane de la Digi |RCSRDS. Care sunt ofertele de pe site

Compania Digi 124; RCS&RDS a pregatit noi oferte la telefoanele pe care le comercializeaza. Ofertele au fost postate pe site-ul companiei. Cel mai ieftin telefon care poate fi cumparat de pe site-ul Digi este un Allview M9. Acesta poate fi achizitionat cu doar 60 de lei, in varianta in care se alege si unul dintre [] .

EXCLUSIV Cine sunt oamenii din spatele viralului cu Serban Pavlu: Nu e vreo provocare sa pari mai articulat si mai inteligent decat Dancila VIDEO

Clipul in care actorul Serban Pavlu transmite unul dintre cele mai dure si puternice indemnuri la vot este un adevarat succes, cu peste un milion de vizualizari in mai putin de 24 de ore. Adevarul a stat de vorba cu oamenii din spatele initiativei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )