Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sfaturi pentru prima intalnire

România Liberă România Liberă,
Sfaturi pentru prima intalnire

Te-ai indragostit, cumva? Ne bucuram foarte mult pentru tine! E cazul sa faci ceva in acest sens, cu. continuă pe România Liberă

Peste 60 de specialisti din institutiile publice, reuniti la prima intalnire a Retelei Nucleelor de Dezvoltare Durabila

Departamentul pentru Dezvoltare Durabila, din cadrul aparatului de lucru al Guvernului Romaniei, a organizat astazi, 15 septembrie a. c. , prima intalnire a Retelei Nucleelor pentru Dezvoltare Durabila, la care au participat peste 60 de specialisti din toate ministerele, conform unui comunicat trimis redactiei.

Se intampla pentru prima data de la inceputul pandemiei in Wuhan, epicentrul Covid-19. Vestea de ultima ora

Veste de ultima ora de la Wuhan! Ce se intampla in epicentrul COVID-19 pentru prima data de la inceputul pandemiei? O lume intreaga este uluita de anuntul facut recent de oficiali si de imaginile surprinse. Noi modificari in Wuhan. Premiera in orasul chinez, la 9 luni de la debutul pandemiei Veste incredibil de buna de .

S-a intamplat cu televiziunea care a transmis meciul lui FCSB. Este pentru prima oara in istorie

Televiziunea, in general, se bazeaza pe audiente si pe punctele de rating. Cel mai simplu mod de a face audiete este sportul, si in special meciurile fotbal. Astel se face ca televiziunea fuge dupa contracte de fizuare a acestor evenimente sportive, la nivel mondial. Look Plus a reusit un record de aundiente aseara, la meciul .

Economia Chinei se redreseaza, vanzarile de retail au crescut pentru prima data in acest an

Productia industriala a Chinei a inregistrat in august cel mai rapid ritm de crestere din ultimele opt luni, in timp ce vanzarile de retail au urcat pentru prima data in acest an, datele sugerand o redresare solida a economiei, dupa declansarea pandemiei de coronavirus Covid-19), transmite Reuters, conform Agerpres.

Tinuta de birou: trei sfaturi pentru un aspect impecabil

Sa fii bine imbracata la munca este un lucru esential pentru a iesi in evidenta si a-ti face cunoscuta personalitatea. Este, de asemenea, o buna oportunitate de a-ti creste sansele in cariera. in prezent, ai mai multa libertate de a-ti alege tinutele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )