Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sfaturi pentru turistii care viziteaza Grecia

Antena3 Antena3,
Sfaturi pentru turistii care viziteaza Grecia

Turistii care se deplaseaza in Grecia trebuie sa aiba asupra lor fonduri in numerar si medicamente de prima necesitate, pentru a face fata situatiilor dificile, recomanda Ministerul francez de Externe, scrie. continuă pe Antena3

Turistii care viziteaza Grecia, sfatuiti sa aiba la ei bani in numerar si medicamente de baza

Ministerul francez de Externe recomanda turistilor care intentioneaza sa mearga in Grecia sa aiba la ei bani in numeral si medicamente de baza, scrie ziarului Le Figaro, citat de Mediafax. Le recomandam.

Sfaturi pentru turistii care merg in Grecia: alimentati masina in Bulgaria, alegeti insulele grecesti

Moldovenii ce merg in Grecia cu transport personal sunt sfatuti sa-si alimenteze masina in Bulgaria. Criza economica din Grecia nu a micsorat numarul de turisti din Moldova, informeaza CURENTUL.

Ce trebuie sa stie turistii care merg in Grecia

Turistii care se deplaseaza in Grecia trebuie sa aiba asupra lor fonduri in numerar si medicamente de prima necesitate, pentru a face fata situatiilor dificile, recomanda Ministerul francez de Externe, potrivit site-ului ziarului Le Figaro.

Ce TREBUIE sa aveti la voi, daca va pregatiti pentru un concediu in Grecia

Turistii care se deplaseaza in Grecia trebuie sa aiba asupra lor fonduri in numerar si medicamente de prima necesitate, pentru a face fata situatiilor dificile, recomanda Ministerul francez de Externe.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Secretar de stat: Salariul nu este o problema pentru romanii care revin in tara. Aici pot face mai multe cu bani mai putini

Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara. Secretarul de stat in Ministerul Culturii este de parere ca romanii plecati la munca in.

Stanoevici: salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara

Secretarul de stat in Ministerul Culturii Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara, explicand ca acestia au acasa mult mai multe lucruri de facut, cu mult mai putini bani.

Cetatenii chinezi care viziteaza Turcia, avertizati in legatura riscul unor acte de violenta

China a emis o avertizare de calatorie destinata cetatenilor chinezi care intentioneaza sa se deplaseze in Turcia, dupa ce unii turisti au fost atacati in cursul unor proteste fata de politicile aplicate.

Turistii care sunt sanctionati pe litoral pot achita online amenzile

Turistii aflati pe litoral pot achita online de pe telefonul mobil, laptop sau tableta, incepand de miercuri, amenzile contraventionale, cele pentru incalcarea regulilor de circulatie, cat si abaterile.

Azi se vor inregistra 39 de grade la umbra, in nord-vest. Sfaturi pentru a rezista caniculei

In aceste zile este important sa stim cum sa ne ferim de efectele negative ale caldurii. Hidratarea este litera de lege in zilele in care mercurul din termometre urca peste masura, iar zonele ferite de razele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )