Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sfaturi utile pentru alegerea unui scaun auto de copii

Auto Ro Auto Ro,
Sfaturi utile pentru alegerea unui scaun auto de copii

Parintii ar trebui sa puna pe primul loc siguranta copiilor in masina, iar alegerea unui scaun auto potrivit pentru varsta si greutatea acestora este esentiala pentru imbunatatirea sanselor de supravietuire a copiilor in cazul accidentelor rutiere. continuă pe Auto Ro

4 sfaturi utile pentru alegerea unui scaun auto de copii

Parintii ar trebui sa puna pe primul loc siguranta copiilor in masina, iar alegerea unui scaun auto potrivit pentru varsta si greutatea acestora este esentiala pentru imbunatatirea sanselor de supravietuire a copiilor in cazul accidentelor rutiere.

CFR vrea consultanti pentru implementarea unui plan de restructurare

CFR cauta un consultant pentru elaborarea si implementarea unui plan detaliat de restructurare, contractul estimat la 1,23 milioane euro urmand sa fie finantat dintr-un imprumut contractat de la BERD.

Schumacher, dat in judecata pentru provocarea unui accident rutier in Spania, petrecut inaintea accidentului suferit la schi

Germanul Michael Schumacher nu este lasat in pace nici pe patul de spital: Acesta este dat in judecata pentru un accident rutier provocat anul trecut in Spania, in luna noiembrie. Schumacher este chemat in judecat.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )