Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sfaturile presedintelui din Belarus pentru combaterea Pandemiei Covid 19. Tractorul ii va vindeca pe toti! Pamantul vindeca pe toata lumea!

Adevărul Adevărul,
Sfaturile presedintelui din Belarus pentru combaterea Pandemiei Covid 19. Tractorul ii va vindeca pe toti! Pamantul vindeca pe toata lumea!

Nu intrati in panica, ci munciti pamantul si conduceti tractoare: acestea sunt sfaturile presedintelui din Belarus, Aleksandr Lukasenko, catre concetatenii sai pentru combaterea pandemiei de coronavirus, care afecteaza si aceasta tara fosta sovietica. continuă pe Adevărul

Coronavirus: indemnul presedintelui din Belarus catre concetateni: Munciti pamantul si conduceti tractoare Tractorul ii va vindeca pe toti

Nu intrati in panica, ci munciti pamantul si conduceti tractoare: acestea sunt sfaturile presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko catre concetatenii sai, in plina panademie de coronavirus, care afecteaza si aceasta tara din Europa de Est, informeaza AFP.

Statele din G7 promit sa faca orice este necesar pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Liderii statelor din Grupul celor Sapte G7) democratii dezvoltate ale lumii au anuntat, luni, ca se angajeaza sa faca orice este necesar in lupta cu pandemia de COVID-19, precum si ca vor lucra mai.

China ajuta Italia oferind provizii medicale esentiale pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Italia este cea mai afectata tara din lume dupa China, de cand epidemia de coronavirus si-a facut aparitia si in peninsula. Primul caz s-a inregistrat pe data de 21 februarie, urmand ca in perioada imediat urmatoare, numarul persoanelor depistate pozitiv sa creasca alarmant.

Metropolitan Opera difuzeaza spectacole online gratuit, in contextul pandemiei COVID-19 care a izolat milioane de oameni in case

Metropolitan Opera din New York a decis sa difuzeze spectacole online gratuit, in contextul pandemiei COVID-19, care a izolat in case milioane de oameni. Carmen, La Boheme Boema), La Traviata, Lucia di Lammermoor se numara printre spectacolele care vor fi disponibile in streaming.

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

Compania Pornhub, criticata dur dupa ce s-a implicat in combaterea pandemiei de coronavirus: Ar trebui sa se concentreze pe eliminarea continutului violent

Jurnalista britanica Arwa Mahdawi a transmis un mesaj dur conducerii companiei de filme pentru adulti Pornhub. Pentru ca mai bine de 60 de milioane de italieni sunt izolati la domiciliu, celebrul site a.

Digisport: Sfideaza logica si bunul simt! Spaniolii, revoltati cand au vazut imaginile din Anglia, in timpul pandemiei de COVID-19

Pandemia de coronavirus a stopat majoritatea competitiilor sportive din lumea intreaga. Englezii nu par, insa, speriati de raspandirea COVID-19 si au decis ca maratonul de la Bath sa aiba loc, pentru ca este un eveniment cu riscuri minime.

Raiffeisen Bank sprijina clientii, furnizorii si angajatii in contextul pandemiei COVID-19

In aceasta perioada, Raiffeisen Bank este alaturi de clienti, angajati, parteneri si furnizori cu solutii care sa ii sprijine in situatia provocata de pandemia COVID 19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Decizie fara precedent. Toate slujbele tinute de Papa Francisc de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei Covid-19

Toate slujbele pe care Papa Francisc le va tine de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei de Covid-19, a anuntat Vaticanul duminica. Din cauza actualei urgente de sanatate internationale, toate sarbatorile liturgice din Saptamana Sfanta se vor desfasura fara prezenta fizica a credinciosilor, a scris intr-un comunicat de presa Prefectura Casei Pontificale.

VIDEO Imagini emotionante cu Papa strabatand strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat, duminica, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )