Libnet.ro
UNICEF

13:00

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Lamborghini inchide fabrica din SantAgata Bolognese

Automobili Lamborghini intensifica masurile de combatere a raspandirii pandemiei Coronavirus. in sprijinul ultimelor directive ale guvernului italian, uzina din SantAgata Bolognese se inchide de la 13 pana la 25 martie 2020, inclusiv.

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

Coronavirus in lume. Numarul cazurilor din Spania a crescut cu 2.000 intr-o zi 100 de decese in 24 de ore

Bilantul cazurilor de coronavirus a crescut cu 2. 000 si 100 de morti in 24 de ore, dupa ce Spania a decretat stare de urgenta sambata, relateaza AFP. Printre cei infectati se afla inclusiv si sotia premierului spaniol Pedro Sanchez.

Pacientul zero cu coronavirus din Spania: Sa fiu al dracu, mai bine ma bagau in parnaie! Am luat coronavirus de la o inmormantare si de la un gratar!

Fernando Perez, zis Camaron, este pacientul zero cu coronavirus din Spania.

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

CORONAVIRUS | isi inchide fabricile pana la finalul lunii martie

Si-a inchis fabricile de la Maranello si Modena, pana la 27 martie, din cauza crizei provocate in Italia de epidemia de coronavirus, noteaza motorsport. com. Vizate de aaceasta decizie sunt atat.

CORONAVIRUS |Norvegia isi inchide granitele din cauza pandemiei. Importul bunurilor nu va fi restrictionat

Guvernul norvegian a anuntat masuri drastice in lupta cu pandemia de coronavirus. incepand de luni se vorinchide toate porturile si aeroporturilesi nimeni nu va mai intra sau iesi din Norvegia.

Decizii dupa intrarea in scenariul 3 al epidemiei: Membrii Guvernului pot iesi din izolare, pentru exercitarea atributiilor, se interzic adunarile de peste 50 de persoane in spatii inchise Reguli pentru postasi si soferi de tir

Membrii Guvernului si oficiali de rang inalt din institutiile apartinand sistemului national de securitate si aparare pot iesi din izolare, cu pastrarea distantei de minimum 5 m fata de alte persoane care nu se afla in izolare si cu obligativitatea portului mastii de protectie, exclusiv pentru exercitarea obligatiilor expres prevazute de Constitutie si strict pe durata exercitarii acestor obligatii, a decis sambata Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, in contextul in care Romania a intrat in scenariul trei al epidemiei de coronavirus, cu infectarea a 102 persoane.

CORONAVIRUS |Cum deosebesti simptomele virusului din China de cele de gripa sau viroza (FOTO)

Pandemia de coronavirus a provocat panica la nivel global. Peste 146. 000 de persoane au fost infectate, dintre care peste 70. 000 s-au recuperat. Cu toate acestea, numarul deceselor a depasit de 5. 000 de oameni. La or.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )