Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un sfert din populatia Italiei este in carantina! Cei care ignora noul regulament risca amenzi uriase

Antena3 Antena3,
Un sfert din populatia Italiei este in carantina! Cei care ignora noul regulament risca amenzi uriase

Italia adopta masuri fara precedent in lupta impotriva raspandirii coronavirusului. Locuitorii regiunii Lombardia, dar si ai altor 14 provincii din centrul si nordul tarii nu mai pot intra sau iesi din aceste zone. Printre cei depistati pozitiv este si Seful Statului Major al Armatei Italiene. in Albania si Bulgaria au fost confirmate primele cazuri de Covid-19. Medicii britanici fac in schimb apel la voluntari care sa se lase infectati de noul virus. Acestia ar urma sa participe la testarea unui vaccin. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Cum este viata in Italia, dupa ce un sfert din populatie a intrat in carantina

Pe plan extern o stare de tensiune pune stapanire pe Italia. Un sfert din populatia tarii, adica 16 milioane, de oameni din nord si din centru sunt, in carantina.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

Autoritatile ruse ii baga la inchisoare pe cei care au vizitat tari afectate de epidemia de coronavirus si nu se autoizoleaza

Autoritatile din capitala Rusiei, Moscova, au amenintat cu pana la cinci ani de inchisoare persoanele care nu se autoizoleaza la domiciliu pentru doua saptamani dupa ce au vizitat tari grav afectate de epidemia de coronavirus, informeaza Reuters.

Nelu Tataru (Ministerul Sanatatii): Ne gandim sa extindem restrictiile pentru toti cei care vin in Romania dinspre Italia

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, dupa confirmarea noului coronavirus la un barbat din Bucuresti, care a venit de la Roma, zona necontaminata, si a ajuns pe Aeroportul Otopeni, ca sunt discutii pentru extinderea zonei de restrictie la pasagerii din toata Italia.

Mare atentie pentru romanii de la bloc! Ei sunt cei care pot intra, legal, in apartamente fara acordul proprietarului

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii de la bloc. Potrivit Capital. ro, exista o persoana care are dreptul sa intre in locuinta, fie apartament sau garsoniera, fara sa aiba acordul proprietarului.

Liviu Iolu, candidat la Primaria Iasi, dupa accidentul lui Chirica: Sa explice a cui este masina pe care o conducea, ca nu exista in declaratia de avere

Candidatul PLUS la Primaria Iasi, Liviu Iolu, ii cere primarului Mihai Chirica - contracandidatul sau din partea PNL - ca dupa ce-si revine in urma accidentului rutier in care a fost implicat, sa spuna a cui este masina pe care o conducea si care nu exista in declaratia de avere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )