Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sfert dintre mamele sub 18 ani din Uniunea Europeana traiesc in Romania - Salvati Copiii

Hotnews Hotnews,
 Un sfert dintre mamele sub 18 ani din Uniunea Europeana traiesc in Romania - Salvati Copiii

Aproape un sfert 23%) dintre mamele sub 18 ani din Uniunea Europeana traiesc in Romania. Tara noastra ocupa primul loc la acest capitol, in randul statelor membre. 621 de fete au devenit mame inainte de varsta majoratului 10-17 ani) in anul 2018, iar 725 dintre ele s-au aflat in aceasta situatie inainte de a implini 15 ani, arata datele Eurostat. Situatia este cu atat mai critica, cu cat mai putin de doua procente dintre acestea spun ca au interactionat cu serviciile publice de asistenta sociala, potrivit unei anchete sociologice realizate de Salvati Copiii Romania. continuă pe Hotnews

Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Salvati Copiii: 725 dintre ele s-au aflat in aceasta situatie inainte de a implini 15 ani

Statistica ingrijoratoare pentru Romania. Aproape un sfert dintre mamele minore din Uniunea Europeana sunt din tara noastra, arata un raport al organizatiei Salvati.

Accident grav cu motocicleta pe DN 66, la Hateg. O soferita de 18 ani a spulberat un motociclist

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 66, la iesire din Hateg. O tanara de 18 ani a lovit cu masina un motociclist.

RAPORT SALVATI COPII: Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana

Reprezentantii Salvati Copiii afirma ca, in urma unei cercetari facute de organizatie, a reiesit ca Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Totodata, mai putin de 2% din acestea beneficiaza de servicii publice de asistenta sociala. Analiza a fost facuta in perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020, pe un esantion de 1. 122 de beneficiari ai programelor organizatiei, potrivit News. ro.

Becali, batut de Dumnezeu? Echipa sa se apropie de un dezastru dupa 18 ani

FCSB se apropie de finalul unui sezon in care, potrivit spuselor patronului, rugaciunea ar fi trebuit sa faca diferenta in calificarile Ligii Campionilor. in schimb, nu doar ca echipa nu va ajunge in aceasta faza, dar risca sa bifeze o contraperformanta nemaiintalnita din 2002.

Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. El a fost spitalizat 95 de zile si i se amputase un picior din cauza complicatiilor bolii

Actorul american Nick Cordero a murit, duminica, dupa 95 de zile de lupta cu infectia cu coronavirusul. in timpul spitalizarii, actorului de 41 de ani i-a fost amputat un picior din cauza complicatiilor bolii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )