Libnet.ro
UNICEF

22:45

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL.Ce nu trebuie sa faci sub nicio forma pe 8 noiembrie

Antena3 Antena3,
SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL.Ce nu trebuie sa faci sub nicio forma pe 8 noiembrie

In fiecare an, la 8 noiembrie, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Mihail si Gavriil, cei doi arhangheli purtatori de sabie ca simbol al biruintei care sunt, potrivit. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Nu se va intrerupe furnizarea agentului termic sub nicio forma in Bucuresti

Furnizarea agentului termic nu se va intrerupe sub nicio forma, indiferent de situatia juridica-financiara a RADET si a ELCEN, a declarat miercuri primarul general, Gabriela Firea, dupa ce ministrul Economiei,.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Ce trebuie sa faci pe 8 noiembrie, ca sa-ti mearga bine

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil sunt sarbatoriti pe 8 noiembrie de credinciosii ortodocsi. in ziua praznicului se mananca.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavriil. Cele mai frumoase urari pentru cei care isi serbeaza onomastica

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, sarbatoriti pe 8 noiembrie, sunt cei mai cunoscuti in traditia Bisericii Ortodoxe. Gasiti mai jos o selectie de mesaje de sfintii Mihail si Gavriil, pentru cei peste 1,3 milioane de romani care poarta numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita, Gavriil, Gavrila isi serbeaza vineri ziua numelui.

Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfintii Mihail si Gavril. Iata cele mai interesante urari

Soborul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil si al tuturor cerestilor puteri este sarbatorit de crestinii ortodocsi vineri, 8 noiembrie, zi in care puteti trimite cele mai frumoase Urari, mesaje si sms-uri de ziua de nume. Mesaje, SMS -uri si felicitari interesante pe care le poti trimite de Mihail si Gavril Peste 1,3 milioane de romani .

SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL. Rugaciunea catre Sfintii Mihail si Gavril care te scapa de necazuri. Se spune pe 8 noiembrie

Aceasta rugaciune se poate spune nu doar in ziua de 8 noiembrie, ci in fiecare zi a saptamanii. O, Sfintilor Arhangheli Mihaile si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )