Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfintii Petru si Pavel. Ce se intampla daca tuna pe 29 iunie 2020

B1 B1,
Sfintii Petru si Pavel. Ce se intampla daca tuna pe 29 iunie 2020

Sfintii apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti de catre Biserica pe data de 29 iunie. Aceasta zi marcheza, de asemenea, miezul miezul verii agrare si perioada secerisului. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti. continuă pe B1

Superstitii de Sfintii Petru si Pavel, ziua cand se impart oale cu apa. Traditia privind mancatul merelor de catre femei

Petru si Pavel sunt considerati discipolii lui Iisus care au contribuit cel mai mult la raspandirea crestinismului in lume. in ziua de 29 iunie se termina postul tinut in cinstea celor doi apostoli, numit in popor Postul Sanpetrului. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti impreuna pentru ca au murit in aceeasi zi, in anul 67, in timpul prigoanei crestine declansate de imparatul roman Nero.

Sfintii Petru si Pavel, 29 iunie. Ce este interzis sa mancam astazi. Este considerat mare pacat

Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe 29 iunie pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Cei doi sfinti au fost martirizati la Roma, in anul 67. Sfantul Apostol Petru era copilul lui Iona si fratele Sfantului Apostol Andrei. Era originar din Betsaida in Galileea Palestinei). Dupa ce se casatoreste, pleaca in Capernaum .

Cea mai puternica rugaciune catre Sfintii Petru si Pavel. Te scapa de boli, necazuri si datorii

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti de catre Biserica pe data de 29 iunie. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti impreuna pentru ca au murit in aceeasi zi, in timpul prigoanei crestine.

Obiceiuri si superstitii de Sfintii Petru si Pavel. Ce nu este bine sa faci in aceasta zi

Data de 29 iunie marcheaza praznuirea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Sfantul Apostol Petru, fiul lui Iona si fratele Apostolului Andrei, era numit Simon, insa Mantuitorul il va numi Chifa piatra).

La Multi Ani de Sfintii Apostoli Petru si Pavel: Peste jumatate de milion de romani isi aniverseaza luni onomastica

Apostolii Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, ziua in care amandoi au murit, in timpul prigoanei crestine declansate de Nero, sarbatoarea fiind denumita popular Sanpetru. in Romania, potrivit datelor oficiale sunt putin peste 500. 000 de romani aniversati de Sfintii Petru si Pavel. Conform unei legende din secolul al XIII-lea, Petru l-ar fi revazut ultima data pe Iisus in momentul in care voia sa fuga din Roma, pentru a scapa de martiriu. Petru l-ar fi intrebat pe Iisus: Quo vadis, Domine? incotro te-ndrepti, Doamne?), la care Isus i-ar fi raspuns: Vado Romam venio iterum crucifigi Am venit la Roma spre a fi din nou crucificat). Rusinat, Petru s-ar fi intors la Roma, primind martiriul. in prezent, in apropierea locului unde s-ar fi petrecut aceasta intamplare se afla capela Quo vadis, Domine?, pe Via Appia, din Roma.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 29 IUNIE 269 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 26. 582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18. 912 au fost declarate vindecate si externate.

Ziua Internationala a Dunarii, marcata pe 29 iunie, s-a mutat in mediul online

Aniversata in fiecare an la 29 iunie, Ziua internationala a Dunarii este sarbatorita, in 2020, pentru prima data in conditii speciale, potrivit www. danubeday. org.

Horoscop 29 iunie 2020, cu Camelia Patrascanu. Probleme pentru Tauri la locul de munca, suparari pentru Gemeni

Luni, 29 iunie, este o zi un pic complicata din punct de vedere astrologic, o zi ce ne poate pune in conflict cu altii, de aceea trebuie sa fim atenti. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat luni de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Prognoza meteo, azi, 29 iunie 2020. Vreme caniculara in unele regiuni

Luni, 29 iunie 2020, potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie, vremea va fi caniculara in sudul Olteniei si in Muntenia, iar temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre.

Tratamentele pentru starpirea tantarilor au loc in perioada 29 iunie-1 iulie

Tratamente avio si terestre pentru combaterea capuselor si a tantarilor, programate saptamana trecuta au fost reprogramate in perioada 29 iunie-1 iulie din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )