Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai puternica rugaciune catre Sfintii Petru si Pavel. Te scapa de boli, necazuri si datorii

B1 B1,
Cea mai puternica rugaciune catre Sfintii Petru si Pavel. Te scapa de boli, necazuri si datorii

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti de catre Biserica pe data de 29 iunie. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti impreuna pentru ca au murit in aceeasi zi, in timpul prigoanei crestine. continuă pe B1

Superstitii de Sfintii Petru si Pavel, ziua cand se impart oale cu apa. Traditia privind mancatul merelor de catre femei

Petru si Pavel sunt considerati discipolii lui Iisus care au contribuit cel mai mult la raspandirea crestinismului in lume. in ziua de 29 iunie se termina postul tinut in cinstea celor doi apostoli, numit in popor Postul Sanpetrului. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti impreuna pentru ca au murit in aceeasi zi, in anul 67, in timpul prigoanei crestine declansate de imparatul roman Nero.

Sfintii Petru si Pavel. Ce se intampla daca tuna pe 29 iunie 2020

Sfintii apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti de catre Biserica pe data de 29 iunie. Aceasta zi marcheza, de asemenea, miezul miezul verii agrare si perioada secerisului. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti.

Sfintii Petru si Pavel, 29 iunie. Ce este interzis sa mancam astazi. Este considerat mare pacat

Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe 29 iunie pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Cei doi sfinti au fost martirizati la Roma, in anul 67. Sfantul Apostol Petru era copilul lui Iona si fratele Sfantului Apostol Andrei. Era originar din Betsaida in Galileea Palestinei). Dupa ce se casatoreste, pleaca in Capernaum .

Obiceiuri si superstitii de Sfintii Petru si Pavel. Ce nu este bine sa faci in aceasta zi

Data de 29 iunie marcheaza praznuirea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Sfantul Apostol Petru, fiul lui Iona si fratele Apostolului Andrei, era numit Simon, insa Mantuitorul il va numi Chifa piatra).

Compania romaneasca de jocuri video Amber a inregistrat cea mai buna cifra de afaceri din istoria sa in 2019

Amber a raportat pentru anul 2019 cea mai mare cifra de afaceri din istoria acesteia: 57,85 milioane Lei 13. 65 milioane de dolari). Marja de profit a companiei in 2019 a fost de 12%,.

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar.

Facebook testeaza cea mai radicala schimbare: aplicatia de mobil nu va mai fi la fel

De aproximativ un an, Facebook a introdus o serie de schimbari importante in aplicatiile sale de mobil si in interfata web. Cea mai recenta modificare vizeaza interfata Facebook din.

FOTO Cabana Cheile Butii de la poalele Retezatului Mic a fost mistuita de flacari. Era cea mai veche din zona

Complexul turistic Cheile Butii de la poalele Retezatului a fost mistuit de flacari. A fost cea mai veche cabana din zona de vest a Vaii Jiului.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )