Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sharon Osbourne a fost spitalizata pentru scurt timp din cauza COVID-19

România Liberă România Liberă,
Sharon Osbourne a fost spitalizata pentru scurt timp din cauza COVID-19

Sharon Osbourne, recent testata pozitiv la COVID-19, a fost spitalizata pentru scurt timp, a anuntat. continuă pe România Liberă

Sharon Osbourne, managerul si sotia lui Ozzy Osbourne, confirmata cu Covid-19

Sharon Osbourne, sotia si managerul lui Ozzy Osbourne, prezentatoare a emisiunii The Talk, a dezvaluit ca a fost infectata cu noul coronavirus si ca a fost internata pentru scurt timp.

Sharon Osbourne a fost testata pozitiv pentru Covid-19 si a fost internata in spital. Primele simptome pe cale le-a avut

Sharon Osbourne, sotia si managerul celebrului Ozzy Osbourne a dezvaluit ca a fost infectata cu noul coronavirus si ca a fost internata pentru scurt timp. in ce stare se afla acum prezentatoarea emisiunii.

Seful DSP Maramures a fost amendat pentru ca nu purta masca in timp ce era premiat pentru eforturile in lupta Covid

Mai multe oficialitati ale judetului Maramures au participat weekend-ul trecut la o festivitate in care au fost premiati pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19. Festivitatea de premiere a avut loc.

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

141.600 de tablete furnizate de Orange au fost livrate pentru elevi in programul national Scoala de acasa

Peste 141. 600 de tablete, furnizate de Orange, au fost livrate pentru ca elevii sa poata continua invatarea online, in programul national Scoala de acasa. Ca furnizor in doua dintre cele trei licitatii organizate sub coordonarea Ministerului Educatiei si Cercetarii MEC), prin Oficiul National de Achizitii Centralizate ONAC), la nivel national, Orange a transmis catre inspectoratele scolare din 24 de judete ISJ-uri) tablete conectate la internet nelimitat. Echipamentele vor veni in sprijinul copiilor din aproximativ 10. 000 de unitati de invatamant, care vor putea sa ia parte la cursuri online, sa pastreze legatura cu profesorii si sa continue procesul educational in contextul pandemiei, conform unui comunicat trimis redactiei.

Mariuca, tanara de 17 ani incendiata de un criminal in serie eliberat conditionat a fost transferata la un centru pentru mari arsi din Germania, cu bani stransi de supravietuitorii incendiului din Colectiv

Mariuca, tanara in varsta de 17 ani din Mehedinti incendiata in luna iunie de un barbat condamnat pentru uciderea a 5 oameni si eliberat conditionat, a fost transferata, pentru procedurile de recuperare, intr-un centru pentru mari arsi din Germania. Transferul a fost posibil dupa ce supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv au strans bani din donatii pentru tratamentul tinerei.

La varsta de 104 ani, o femeie a invins in lupta cu COVID-19 si a fost externata dintr-un spital din Madrid

Elena este o pacienta spaniola, in varsta de 104 ani, care a reusit sa iasa invingatoare in lupta cu noul coronafirus, fiind externata dintr-un spital din Madrid, dupa ce a fost internata timp de 14 zile,.

Programul Rabla pentru electrocasnice, blocat din motive de insecuritate cibernetica

Programata sa inceapa marti la ora 12. 00, inscrierea persoanelor fizice pentru obtinerea tichetelor .

Teste rapide gratuite pentru intreaga populatie din doua orase franceze

In Franta, unde numarul de contaminari continua sa fie ridicat, este lansata o prima experienta de depistare masiva in doua orase, Le Havre si Charleville-Mezi and 232;res. Practic intreaga populatie din cele doua orase este invitata in decurs de cinci zile sa-si faca testul, in mod gratuit, transmite RFI.

GABRIELA FIREA: Solutia de urgenta pentru criza salubritatii din Sectorul 1 - REBU sa stranga toate gunoaiele

Fostul primar general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, anunta ca a gasit solutia pentru rezolvarea crizei gunoaielor din Sectorul 1 prin aprobarea unei hotarari care sa dea unda verde REBU in operatiunea de salubrizare a sectorului si solicita convocarea in regim de urgenta a unei sedinte a CGMB pentru aprobarea unui proiect de hotarare in acest sens.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )