Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sharp Aquos R2 este cel mai original telefon din ultimul an

Playtech Playtech,
Sharp Aquos R2 este cel mai original telefon din ultimul an

Tinde sa fie imposibil sa mai lansezi un telefon cu un design original sau functii nemaiintalnite in 2018, dar cei de la Sharp au facut o treaba foarte buna din acest punct de vedere cu noul Sharp Aquos R2. Tind sa cred din ce in ce mai mult ca asiaticii sunt privilegiati cand vine vorba []. continuă pe Playtech

Curs valutar. Euro, la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Curs valutar. Banca Nationala a Romaniei a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6454 lei/euro, in scadere cu 0,09% fata de nivelul atins marti, acesta fiind cel mai mic nivel din februarie pana.

Varujan Vosganian: Principalul nostru adversar n Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Populismul este cel mai mare adversar al legii plafonarii dobnzilor

Va pot spune ca aceasta lege are un risc major: in general, sa ataci bancile e o renta politica. in Romania e fost inoculata o anumita ostilitate fata de sistemul bancar care e foarte rodnica din punct de vedere politic. Principalul nostru adversar in Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Trebuie sa avem luciditatea sa evitam asta, pentru ca romanii ne-au ales sa-i conducem, nu sa-i urmam. Populismul este cel mai mare adversar al acestui act normativ, a spus marti deputatul ALDE Varujan Vosganian, la o dezbatere privind proiectul de lege al senatorului Zamfir privind plafonarea dobanzilor.

Care este cel mai sigur loc dintr-un avion in caz de prabusire

Potrivit revistei TIME, statisticile arata ca cele mai sigure locuri sunt cele din mijloc, aflate in partea din spate a avionului, concluzie bazata pe studiile asupra accidentelor aviatice din ultimii 35 de.

O jurnalista din Romania a dezvaluit cel mai delicat moment din viata sa. A aflat ca tatal care a crescut-o nu este cel biologic

A invins cancerul si si-a vazut visul de a deveni mamica, dar Sanda Nicola a povestit care a fost cel mai delicat moment pe care l-a trait in viata sa. Clipa cand a aflat ca tatal care a crescut-o nu este.

Dorinel Munteanu, executat silit de fosta sotie. Unde a ajuns sa lucreze cel mai selectionat jucator din istoria nationalei

Probleme financiare pentru fostul mare jucator Dorin Munteanu, membru marcant al Generatiei de Aur. Acesta este amenintat cu executarea silita de catre fosta sotie, aceasta reusind sa obtina si o prima.

Cel mai batran paianjen a murit intepat de o viespe, ca uneori asa e viata

Cel mai batran paianjen din lume, cunoscut de cercetatori drept Numarul 16, a murit la varsta de 43 de ani, dupa ce a fost intepat de o viespe. Numarul 16 parea un paianjen cartita normal la aspect si la comportament, dar totusi era special era cel mai batran din lume. Insecta facea parte din [].

Pretul petrolului, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Pretul petrolului au depasit 70 de dolari pe baril pentru prima oara din noiembrie 2014. Cotatiile au ajuns la acest nivel pe fondul tensiunilor legate de Acordul Iranian, dar si al crizei politice din Venezuael.

Este oficial cel mai scump oras din Romania. Preturile, cu 14% mai mari ca in Bucuresti

Preturile medii solicitate pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national au inregistrat, in luna aprilie, o scadere usoara, de 0,3%, de la 1. 200 la 1. 197 de euro pe metru patrat util, conform.

Cel mai bun remediu pentru ficat

Menta este folosita cel mai des in prepararea limonadei si diferitelor cocktailuri, insa ea este utilizata atat in gastronomie cat si in medicina naturala. Este cunoscuta pentru proprietatile antiseptice, antispasmodice si sedative pe care le detine, fiind folosita pentru combaterea mai multor afectiuni minore.

Director HR Orange Romania: Pe fondul accentuarii deficitului de personal, candidatul este cel care isi recruteaza compania

Piata de recrutare din Romania a ajuns la cel mai inalt grad de competitivitate din ultimii cinci ani. Numarul tot mai mare de business-uri care au intrat in piata si continua sa apara), dar si revolutia digitala, au schimbat modul in care angajatorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )