Libnet.ro
UNICEF

16:45

Pretul petrolului, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

B1 B1,
Pretul petrolului, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Pretul petrolului au depasit 70 de dolari pe baril pentru prima oara din noiembrie 2014. Cotatiile au ajuns la acest nivel pe fondul tensiunilor legate de Acordul Iranian, dar si al crizei politice din Venezuael. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romanii cu credite!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele.

Cel mai mare cros pentru Epilepsie si da startul n Romania

TELEPILEPSY reteaua de telemedicina in epilepsie in Romania, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara noastra. Evenimentul se va numi Epilepsy Challenge si se va desfasura in 10 orase din Romania.

Cel mai mare exercitiu NATO n Romania din 2018 are loc n aceasta saptamna n Marea Neagra: 21 de nave militare 10 aeronave de lupta si un submarin participa la Sea Shield 18

Nu mai putin de 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa in aceasta saptamana la SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu NATO organizat pe flancul sudic si estic al Aliantei Nord Atlantice in 2018. Peste 2. 300 de militari americani, britanici, bulgari, greci, romani, spanioli si turci vor pune in aplicare proceduri standard NATO de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime, conform unui scenariu bazat pe o situatie geopolitica fictiva, anunta Fortele Navale Romane, organizatorul exercitiului.

Cel mai mare exercitiu NATO din acest an are loc in Marea Neagra, sub coordonarea Romaniei

In Marea Neagra are loc, sub coordonarea Fortelor Navale Romane, cel mai mare exercitiu NATO din acest an, organizat pe flancul sud-estic al Aliantei. Participa peste 2. 300 de militari americani,.

Cea mai mare banca din Australia a pierdut datele a 20 de milioane de clienti

Commonwealth Bank of Australia CBA), cea mai mare banca din Australia, a recunoscut, recent, ca a pierdut datele a circa 20 de milioane de clienti, anunta Reuters, mentionand ca este vorba despre informatii precum nume, adrese, numere de conturi si declaratii care erau stocate pe doua benzi magnetice ce urmau sa fie distruse de un subcontractant, in anul 2016.

Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

Un pusti de 12 ani din Indonezia, care cantarea 190 de kilograme, a pierdut titlul de cel mai gras copil din lume dupa ce a reusit sa scape de 83 de kilograme. Arya Permana suferea de obezitate.

Vietnam: Vamesii au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin, cel mai traficat animal din lume

Vamesii vietnamezi au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin -considerat cel mai traficat animal din lume - a informat agentia de presa VNA, citata de DPA si Agerpres.

Cea mai calda luna din ultimii 60 de ani: Ce transmit meteorologii pentru urmatoarele zile

Meteorologii au sustinut ca luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. De asemenea, specialistii au anuntat ca vineri si sambata vor fi din nou temperaturi cu 10 grade Celsius.

Halep, dupa victoria cu Makarova: De fiecare data cnd joc pe acest teren ma simt mai relaxata. Poate de aceea pot ajunge la cel mai bun nivel

Simona Halep, liderul WTA, a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in turul doi la Madrid Open, trecand de Ekaterina Makarova, ca se simte de fiecare data relaxata la competitia din Spania, pe terenul de acolo, si poate de aceea reuseste sa joace la cel mai bun nivel.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )