Libnet.ro
UNICEF

05:30

Posturile de televiziune care vor face parte din lista must carry in 2018

Adevărul Adevărul,
Posturile de televiziune care vor face parte din lista must carry in 2018

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a stabilit lista posturilor de televiziune care trebuie retransmise obligatoriu must carry) in 2018 de toti operatorii de cablu din Romania, intre care se numara si o televiziune noua. continuă pe Adevărul

Eckstein-Kovacs Peter, membru UDMR, organizeaza deplasarea maghiarilor care vor sa mearga la protestul din Bucuresti de pe 20 ianuarie

Eckstein-Kovacs Peter, membru UDMR, face apel pe pagina sa de Facebook, intr-o postare in limba maghiara, la cei care vor sa participe la protestul din 20 ianuarie de la Bucuresti sa se inscrie la deplasarea pe care o organizeaza cu autocarul, in acest scop.

Noi reguli pentru cei care vor sa faca bani din YouTube

Realizatorii de video-uri pentru YouTube au un nou set de reguli pe care trebuie sa le indeplineasca daca vor sa primeasca bani din reclamele afisate pe canalul lor. Google inaspreste regulile de acceptare in programul de monetizare YouTube Partner Program. Multi ar putea pierde aceasta sursa de venit.

Sindicatele din invatamant fac apel la PSD sa identifice oamenii potriviti care sa faca parte din urmatorul Guvern

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant face apel la conducerea PSD sa identifice oamenii potriviti care sa faca parte din urmatorul Guvern, iar clasa politica sa devina responsabila si sa nu impinga tara in instabilitate economica si sociala, ca urmare a neintelegerilor din interiorul partidului de guvernamant.

Un membru UDMR organizeaza deplasarea maghiarilor care vor sa participe la protestul de pe 20 ianuarie din Capitala(FOTO)

UDMR-istul Eckstein-Kovacs Peter organizeaza o deplasare cu autocarul la Bucuresti pentru cei care vor sa participe la protestul de pe 20 ianuarie, din Capitala. intr-o postare in limba.

Face parte de pe lista celor mai mari regizori, dar filmul sau a fost interzis

Filmul lui Steven Spielberg, The Post, a fost interzis in Liban din cauza cenzurii. Productia cinematografica, care ii are ca protagonisti pe Tom Hanks si Meryl Streep, a fost urmarit de comisia.

Tragi-comic: Ungaria solicita eliminarea lui Tudose din lista politicienilor europeni culti

Peter Szijjarto, ministrul afacerilor externe si al comertului exterior din Ungaria, a reactionat azi, la o emisiune difuzata la postul public de televiziune M1 din Ungaria, la declaratiile.

Stirile false vor face valuri pe Facebook dupa noile modificari

Facebook a anuntat ca va pune accent pe postarile prietenilor in defavoarea publicatiilor. Primele teste au facilitat propagarea stirilor false. Oficialii Facebook fac deseori experimente cu functii noi pe un numar limitat de indivizi. Cel mai nou experiment a avut insa niste consecinte dezastruoase in tarile in care a fost activ. Conform celor de la [].

Alex Milcev, EY: Am putea sa vedem in urmatorul an cum o parte din forta de munca va migra in zona de PFA sau chiar microintreprinderi. Cat despre formularul 600, exista niste neclaritati...

Am iesit dintr-un an -2017 - stufos, complicat si cu multe proiecte fiscale incepute si abandonate, ceea ce a bulversat mediul de afaceri din Romania. Am intrat intr-un 2018 in care au intrat in vigoare masuri controversate: TVA split, mutarea contributiilor de la angajator la angajat, avem noi reglementari privind plata unor contributii - celebrul Formular 600, de exemplu. Despre toate aceste modificari, despre cum au fost ele initiate, aplicate si percepute de mediul de afaceri, HotNews a stat de vorba cu Alexandru Milcev, seful Departamentului de asistenta fiscala si juridica, EY Romania. Milcev este cel care de aproape 20 de ani participa la discutiile diferitelor Guverne cu reprezentantii mediului de afaceri. Mananca pe paine fiscalitatea, pastrandu-si in acelasi timp simtul umorului.

Pomohaci, PREOT in continuare la Biserica din Mosuni! Credinciosii care vor sa-i vorbeasca sunt sfatuiti sa aduca daruri

Sustinatorii lui Cristian Pomohaci s-au tinut de cuvant cand au spus ca acesta va ramane preotul lor. Pe site-ul mosuni. ro, care apartine comunitatii de pe langa parohia din localitatea.

Trei zodii de femei care vor avea un an excelent in 2018

Ne aflam intr-un an cu o puternica incarcatura energetica, iar acest lucru se datoreaza avalanselor de eclipse, despre care cu siguranta stim ca ne influenteaza pe toti. Energia emisa de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )