Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sanda Nicola pleaca de la Digi24 dupa sapte ani: ce va face in continuare

Adevărul Adevărul,
Sanda Nicola pleaca de la Digi24 dupa sapte ani: ce va face in continuare

Sanda Nicola 41 de ani) pleaca de la Digi24 dupa sapte ani. Jurnalista a ales sa paraseasca pentru o perioada tara pentru a urma un master in Belgia. continuă pe Adevărul

Copil de sapte ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Targu Jiu

Un copil in varsta de sapte ani a fost accidentat, aseara, pe bulevardul Constantin Brancusi, din Targu Jiu, in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Fost lider de sindicat din minerit, condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare

Fostul lider de sindicat din zona Motru, Cristea Fluieratoru, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la o pedeapsa de sapte ani si jumatate de inchisoare.

ANALIZA CAPGEMINI PENTRU 2018 Averea celor mai mari bogatasi ai lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea celor mai bogati oameni din lume high-net-worth individual - HNWI) a scazut, in 2018, pentru prima data in ultimii sapte ani, potrivit World Wealth Report, analiza realizata de compania de consultanta Capgemini, care arata ca motivele scaderii sunt conflictele comerciale internationale, incertitudinea generata de Brexit si pierderile de pe burse.

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani, indica un raport al companiei de consultanta Capgemini, citat marti de dpa.

Timp de un an, barbatul de 63 de ani a abuzat sexual o eleva de sapte ani. Cand oamenii legii au intrat in casa lui, au facut o descoperire cumplita. Erau peste tot

Timp de un an, barbatul de 63 de ani a abuzat sexual o eleva de sapte ani. Cand oamenii legii au intrat in casa lui, au facut o descoperire cumplita. Erau efectiv peste tot. Konstantinos Hrisos din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )