Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ciutacu da in judecata Realitatea Plus. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Victor Ciutacu da in judecata Realitatea Plus. Care este motivul

Victor Ciutacu, realizator Romania TV, a dat in judecata firma care detine Realitatea Plus prin Alexandra Pacuraru), pe Anca Alexandrescu fosta consiliera a lui Liviu Dragnea si actuala moderatoare Realitatea), pe fostul deputat Cristian Rizea si pe Bogdan Muzgoci prezentator Realitatea Plus), scrie Pagina de Media, care citeaza Gandul. ro. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Vladimir Putin nu s-a vaccinat impotriva Covid-19. Care este motivul

Presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, nu i-a fost administrat inca vaccinul impotriva noului coronavirus dezvoltat de centrul Gamaleia din Moscova pentru ca preparatul se afla inca in proces de testare. Care.

Victor Ciutacu, decizie radicala. Da un post TV in judecata

Jurnalistul Victor Ciutacu a anuntat la inceputul lui noiembrie ca ii va da in judecata pe fugarul Cristian Rizea si pe Anca Alexandrescu, fosta secretara a lui Liviu Dragnea in prezent moderator la Realitatea Plus), pentru afirmatii calomnioase facute la adresa sa in emisiunea Culisele Statului Paralel. Victor Ciutacu da un post TV in judecata .

Care este, de fapt, cauza adevarata a depresiei. Lidia Fecioru te invata cum sa scapi de ea

Statisticile arata ca unul din patru romani are o problema de sanatate mintala si, anual, aproape un milion de oameni din tara noastra sunt diagnosticati cu depresie. Datele actuale arata ca, in 2020, depresia va deveni a doua cauza de dizabilitate, la nivel mondial, dupa afectiunile cardiovasculare. Ce se intampla cu sufletul tau? este .

De cand se schimba rugaciunea Tatal Nostru. Prima duminica in care este modificat textul

Rugaciunea Tatal Nostru in versiunea modificata intra in vigoare incepand de duminica viitoare, pentru slujbele catolice. Schimbarea a fost sustinuta de Papa Francisc, cel care a si aprobat-o in calitatea sa de suveran al Vaticanului. Tatal Nostru, fara nu ne duce pe noi in ispita. Versiunea modificata intra in vigoare incepand de duminica viitoare, pentru .

Ce a spus Emily Burghelea dupa scandalul in care este implicat Dani Mocanu. Reactia surpriza a fostei asistente

Emily Burghelea intervine in scandalul imens creat dupa imaginile cu leul lovit aparut in recentul clip al lui Dani Mocanu. Fosta asistenta de la Acces Direct si-a pierdut cativa fani in urma reactiei avute. Emily Burghelea, reactie in scandalul lui Dani Mocanu cu leul lovit din clipul lui Fosta asistenta de televiziune a intervenit in .

Bulgarii intarzie deliberat constructia gazoductului de legatura dintre Grecia si Romania. Care este motivul

Ion Sterian, directorul general al Transgaz, a dat de inteles in cadrul unei conferinte online ca Bulgaria ar intarzia in mod intentionat constructia gazoductului care face legatura dintre Grecia si Romania, scrie economica. net.

Ciorba de varza murata de post. Reteta este atat de simpla: care este ingredientul secret

Ciorba de varza murata este populara in bucataria rusa, poloneza, slovaca si ucraineana. Printre variantele existente in cartile de bucate se numara si una cu ciuperci. Reteta de ciorba de varza murata de post Ciorba de varza este cunoscuta sub numele de kapu347;niak sau kwa347;nica in poloneza, kapustnica in slovaca si 1082;1072;1087;1091;1089;1085;1103;1082; kapusnyak) in ucraineana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )