Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce nu si-a facut pana acum Dolly Parton vaccinul anti-Covid pe care ea insasi l-a finantat cu 1 milion de dolari

Adevărul Adevărul,
De ce nu si-a facut pana acum Dolly Parton vaccinul anti-Covid pe care ea insasi l-a finantat cu 1 milion de dolari

De ce nu si-a facut pana acum Dolly Parton vaccinul anti-Covid pe care ea insasi l-a finantat cu 1 milion de dolari Imediat ce a fost declarata pandemia, cantareata a donat un milion de dolari pentru a dezvolta un vaccin anti-Covid care se administreaza deja in multe tari: Moderna. continuă pe Adevărul

Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Ce stim pana acum despre vaccinurile permise in UE

In prezent sunt trei vaccinuri autorizate in Uniunea Europeana, anti-COVID. Este vorba despre vaccinul de la Pfizer BioNTech, primul autorizat si despre cel produs de compania Moderna, cel de-al doilea autorizat. Altreilea vaccin anti-COVID este cel Universitatii Oxford AstraZeneca. Iata cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID Cel .

Vesti bune pentru cei vaccinati cu Pfizer. Ce descoperire au facut specialistii acum

Vaccinul Pfizer este unul dintre cele trei disponibile in Romania. Specialistii au descoperit ca serul conceput de compania germana neutralizeaza trei mutatii ale noului virus. Descoperire despre vaccinul Pfizer: poate neutraliza trei mutatii ale COVID-19 Vaccinul de la PfizerBioNTech neutralizeaza cele trei variante ale COVID-19 aparute in Marea Britanie si in Africa de Sud, dar .

Valeriu Gheorghita: Pana acum nu au aparut reactii necunoscute la vaccinul anti-COVID-19. La nivel mondial sunt peste 100 de milioane de persoane vaccinate

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat ca, pana acum, nu s-au inregistrat reactii la vaccin care nu se regasesc in rezumatul caracteristicilor produsului.

SORIN CIMPEANU: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate.

Ministrul Educatiei: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate, transmite Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )