Libnet.ro
UNICEF

08:00

Si-a scos cei doi copii la plimbare cu masina, iar apoi a oprit brusc. Ce a urmat intrece orice imaginatie

Antena3 Antena3,
Si-a scos cei doi copii la plimbare cu masina, iar apoi a oprit brusc. Ce a urmat intrece orice imaginatie

O mama de 27 de ani le-a cumparat celor doi copii ai sai cate un baton de ciocolata Snickers, iar apoi i-a ucis. Femeia a fost condamnata la 19 ani de inchisoare. Elena Karimova si-a sufocat fetita in. continuă pe Antena3

Tatal care si-a batut cu bestialitate cei doi copii, de 2 si 5 ani, a fost arestat preventiv. Ce acuzatii i se aduc

Ovidiu Popa 41 ani) a fost audiat ore in sir de procurori si apoi de catre judecatori, care au ajuns la concluzia ca barbatul prezinta pericol social. Reprezentantii DGASPC Galati i-au dus pe copiii agresati de acesta intr-un centru social, unde vor sta pana cand institutiile statului vor decide cine ii va lua in grija.

Galati: Doi copii, de 2, respectiv 5 ani, batuti cu bestialitate de tatal lor. Acesta a filmat agresiunea si a trimis imaginile mamei, care este plecata in strainatate

Un barbat din Galati s-a filmat in timp ce isi lovea copiii cu bestialitate si ii ameninta ca ii omoara, apoi a trimis imaginile sotiei sale, plecata in strainatate. Cei doi copii au fost luati deja de acasa si au fost dusi la o bunica, in timp ce agresorul este anchetat de politisti, transmite Mediafax.

Doi copii s-au apucat sa stranga gunoaiele de pe strada lor. Ce au patit a doua zi

Andrei si Giorgian Fratiloiu au adunat toate gunoaiele de pe strada Todirenilor, din orasul-statiune Vatra Dornei. Cei doi copii s-au apucat de treaba pentru ca s-au saturat sa mearga la scoala printre.

Ce au patit cei doi frati care si-au sacrificat o zi de joaca pentru a face curatenie pe strada lor

Andrei si Giorgian Fratiloiu au adunat toate gunoaiele de pe strada Todirenilor, din orasul-statiune Vatra Dornei. Cei doi copii s-au apucat de treaba pentru ca s-au saturat sa mearga la scoala printre deseuri. Copiii au strans patru saci de PET-uri si hartii. Actiunea a ajuns si la urechile ministrului Mediului.

VIDEO Busteni: Doi copii, filmati in timp ce se jucau la cativa zeci de metri de o ursoaica cu doi pui

Doi copii au fost filmati in timp ce se jucau in apropierea unei ursoaice cu doi pui, animalele coborand din padure, in Busteni, in cautare de hrana. Pe imaginile postate pe Facebook se aude o petarda, folosita de un localnic pentru a alunga ursii, transmite corespondentul Mediafax.

VIDEO Busteni: Doi copii, filmati in timp ce se jucau la cateva zeci de metri de o ursoaica cu doi pui

Doi copii au fost filmati in timp ce se jucau in apropierea unei ursoaice cu doi pui, animalele coborand din padure, in Busteni, in cautare de hrana. Pe imaginile postate pe Facebook se aude o petarda, folosita de un localnic pentru a alunga ursii, transmite corespondentul Mediafax.

Dezvaluiri socante facute de mama celor doi copii din Galati, batuti cu salbaticie de propriul lor tata: A mai omorat o femeie

Dezvaluiri socante facute de mama celor doi copii din Galati, batuti cu salbaticie de propriul lor tata. Femeia, care locuieste in Marea Britanie, recunoaste ca barbatul era extrem de violent si.

Da, e adevarat, cei doi au fost eliminati de la Ferma! Decizia Pro TV ii va infuria pe fani: Ce s-a intamplat e inimaginabil!

Briggite Sfat si Florin Pastrama au confirmat oficial ca au o relatie la capatul emisiunii Ferma, dupa ce au starnit mari controverse in showbiz, mai ales ca pe cei doi ii astepta acasa cineva,.

Crima ingrozitoare comisa de un cuplu. Cei doi si-au injunghiat copilul de noua saptamani pentru ca nu mai puteau face amor

Un cuplu este acuzat ca si-a acuzat fiul lor in varsta de noua saptamani. Motivul este de-a dreptul uluitor. Cei doi au declarat ca nu mai puteau face amor din cauza celui mic. Luke Morgan, in.

La o saptamana dupa ce si-a anulat vizita in Romania, Regele Iordaniei a fost primit la Elysee de presedintele francez Macron. Cei doi lideri au vorbit despre conflictul israeliano-palestinian

Presedintele francez Emmanuel Macron si prima doamna Brigitte i-au intampinat pe Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si Regina Ranya, vineri, la Paris, inaintea unei intalniri pe care cei doi lideri au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )