Libnet.ro
UNICEF

05:00

Si-a ucis fiica de 12 ani, insa ce a facut cu cadavrul ei e absolut ingrozitor. Vecinii au inlemnit cand au vazut ce se intampla! Politistii au arestat-o imediat pe mama!

Antena3 Antena3,
Si-a ucis fiica de 12 ani, insa ce a facut cu cadavrul ei e absolut ingrozitor. Vecinii au inlemnit cand au vazut ce se intampla! Politistii au arestat-o imediat pe mama!

O mama a aruncat corpul fiicei ei de 12 ani de la balcon, dupa ce ar fi ucis-o, scrie Mirror. Momentul oribil a fost filmat de un vecin din blocul alaturat, care a observat agitatie in balconul femeii, din E. continuă pe Antena3

Malaezia: O fetita de 12 ani a fost exclusa de la un concurs de sah pentru ca rochia sa a fost declarata prea seducatoare

O fetita de 12 ani a fost exclusa de la un turneu de sah in Malaezia dupa ce organizatorii au apreciat ca rochia sa este prea seducatoare, afirma antrenorul sau, o decizie care a provocat indignare in aceasta tara din Asia Sud-Est majoritar musulmana, scrie AFP.

Pedeapsa primita de tatal model care si-a siluit fetita de 12 ani. Sotia, in stare de soc: Am ramas fara cuvinte, spunea ca si-ar da viata pentru copii

Judecatoria Barlad a pronuntat sentinta in cazul barbatului din localitatea Zorleni care in luna decembrie anul trecut si-a violat fetita de 12 ani. Desi in fata anchetatorilor s-a jurat ca nu ar fi abuzat de fiica sa, la instanta barbatul de 38 de ani si-a recunoscut faptele.

Fetita de 12 ani, violata de un vecin fara capatai. Tatal copilei a fost cel care a aflat intamplarea ingrozitoare

Un barbat de 25 de ani din comuna vranceana Popesti a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce tatal unei fetite de 12 ani a reclamat la Politie ca i-a violat copila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )