Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sibiu: O femeie si doi copii, loviti de o masina condusa de un barbat baut si fara permis

România Liberă România Liberă,
Sibiu: O femeie si doi copii, loviti de o masina condusa de un barbat baut si fara permis

Doi copii si o femeie au fost raniti, joi seara, intr-un accident rutier produs in localitatea Carti. continuă pe România Liberă

O mama si copilul ei de 7 ani au murit loviti de o masina condusa de un sofer beat si fara permis. Al doilea copil al femeii a fost transportat la spital

Un groaznic accident rutier s-a produs in seara zilei de joi, 31 octombrie, in localitatea sibiana Cartisoara. O femeie si copilul ei de 7 ani au murit dupa ce au fost loviti de un sofer beat si fara permis.

UPDATE Soferul a revenit la locul faptei si n-are permis de conducere. Echipajele SMURD au inceput resuscitarea a doi dintre copiii loviti la o trecere de pietoni de pe Transfagarasan

UPDATE Soferul care a accidentat grav doi copii si o femeie joi seara, pe Transfagarasan, in localitatea Cartisoara, s-a intors la locul faptei, dupa ce fugise pe jos, iar din primele cercetari s-a.

Accident grav pe Transfagarasan! Un sofer fara permis a lovit doi copii si o femeie. Initial a fugit de la locut faptei

Soferul care a accidentat grav doi copii si o femeie joi seara, pe Transfagarasan, in localitatea Cartisoara, s-a intors la locul faptei, dupa ce fugise pe jos, iar din primele cercetari s-a constatat ca ac.

Valcean arestat dupa ce a agresat doi copii de 7 si 10 ani

Un barbat de 47 de ani din Ramnicu Valcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind ca a abuzat sexual doi copii, de 7 si 10 ani. Mama celor doi copii a denuntat faptele la Politie, spunand ca barbatul ii invita frecvent in locuinta sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite scolare, scrie Mediafax.

Era marea mea iubire, dar m-a inselat si ne-am despartit. Acum sunt maritata si am doi copii, dar fostul iubit ma vrea inapoi. Care este cea mai mare temere a femeii

O femeie casatorita povesteste dilema in care se afla, dupa ce iubirea ei din facultate a decis sa o caute si sa incerce sa o recucereasca. Femeia scrie ca are doi copii si ca este fericita alaturi de.

Mama a doi copii mici, injunghiata mortal de concubin. Cum a incercat criminalul sa-i induca in eroare pe anchetatori

Femeia avea 36 de ani era mama a doi copii, care au fost preluati de Directia pentru Protectia Copilului din judetul Bacau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )