Libnet.ro
UNICEF

19:15

Valcean arestat dupa ce a agresat doi copii de 7 si 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Valcean arestat dupa ce a agresat doi copii de 7 si 10 ani

Un barbat de 47 de ani din Ramnicu Valcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind ca a abuzat sexual doi copii, de 7 si 10 ani. Mama celor doi copii a denuntat faptele la Politie, spunand ca barbatul ii invita frecvent in locuinta sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite scolare, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

FOTO Vecinul de bloc care a corupt si agresat sexualdoi frati de 7 si 10 ani. Cum actiona barbatul care poza in bunul samaritean

Un barbat din Ramnicu Valcea a fost arestat preventiv, miercuri seara, fiind acuzat de agresarea si coruperea sexuala in forma continuata a unor minori.

Mama a doi copii mici, injunghiata mortal de concubin. Cum a incercat criminalul sa-i induca in eroare pe anchetatori

Femeia avea 36 de ani era mama a doi copii, care au fost preluati de Directia pentru Protectia Copilului din judetul Bacau.

Accident grav pe Transfagarasan! Un sofer fara permis a lovit doi copii si o femeie. Initial a fugit de la locut faptei

Soferul care a accidentat grav doi copii si o femeie joi seara, pe Transfagarasan, in localitatea Cartisoara, s-a intors la locul faptei, dupa ce fugise pe jos, iar din primele cercetari s-a constatat ca ac.

Era marea mea iubire, dar m-a inselat si ne-am despartit. Acum sunt maritata si am doi copii, dar fostul iubit ma vrea inapoi. Care este cea mai mare temere a femeii

O femeie casatorita povesteste dilema in care se afla, dupa ce iubirea ei din facultate a decis sa o caute si sa incerce sa o recucereasca. Femeia scrie ca are doi copii si ca este fericita alaturi de.

Sibiu: O femeie si doi copii, loviti de o masina condusa de un barbat baut si fara permis

Doi copii si o femeie au fost raniti, joi seara, intr-un accident rutier produs in localitatea Carti.

Cum arata un hamburger cu cartofi prajiti dupa 10 ani de cand au fost lasati pe o masa. FOTO si VIDEO INCREDIBIL!

Conservat sub o caseta din sticla ca si cum ar fi o mare comoara, un hamburger cu cartofi prajiti arata inca destul de bine: la 10 ani dupa momentul cumpararii sale, utilizatorii de internet pot sa.

Verificari la Spitalul de Copii din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi

O familie din Suceava va depune plangere penala impotriva Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce doi gemeni nascuti prematur au murit la unitatea medicala, scrie Mediafax. Cea care trebuia sa ii boteze pe copii sustine ca gemenii au murit din cauza neglijentei cadrelor medicale.

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au cu ce se mandri. Cum arata fiul celor doi, la 14 ani FOTO

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au motiv de mandrie! Baiatul lor a implinit 14 ani si este un tanar foarte chipes. Iata cum arata unicul fiul a iubitului solist acum! Acesta nu alege des sa impartaseasca imagini cu tanarul. Iuliana Marciuc si Adrian Enache, in culmea fericirii. Fiul lor a facut 14 ani Singurul fiul .

Catalin Predoiu, propus la Ministerul Justitiei: De 10 ani, se duce o lupta crancena in jurul Justitiei;avem perspectiva de a ramane singura tara cu MCV

Catalin Predoiu, propus pentru Ministerul Justitiei in Guvernul Orban, a declarat miercuri, in timpul audierilor in comisiile de specialitate ale Parlamentului, ca de zece ani se duce o lupta crancena in.

Scoala din Romania unde elevii de 10 ani au colegi de banca adulti de 35-40 de ani

Scoala gimnaziala nr. 6 din Constanta este una dintre unitatile de invatamant care fac parte din programul educational A doua sansa. in clase, in banci, stau elevi de 10-12 ani, dar si trecuti de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )