Libnet.ro
UNICEF

13:31

SIBIU USR PLUS solicita conducere militara la DSP si Spitalul Judetean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIBIU USR PLUS solicita conducere militara la DSP si Spitalul Judetean

Alianta USR PLUS solicita Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Ministerului Sanatatii sa desemneze conducere militara la Directia de Sanatate Publica DSP) si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea conducere militara

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director g.

USR-PLUS: Testare in regim de urgenta a cadrelor medicale si personalului din Spitale

Alianta USR-PLUS solicita autoritatilor din Sibiu sa efectueze in regim de urgenta teste cadrelor me.

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea conducere militara. Medicul colonel Daniel Chelcea: O sa merg pe teren, o sa vad spitalele, o sa vad pe cine ne putem baza, ce putem sa facem acolo

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea o conducere militara. Directorul va fimedicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Acesta a anuntatca va.

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni.

Directia de Sanatate Publica Sibiu are, in premiera, conducere militara

Noul sef al DSP Sibiu este medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. El va prelua mandatul miercuri.

Alianta USR-PLUS anunta ca isi suspenda duminica orice activitate electorala. PSD si-a anulat, anterior, toate evenimentele electorale

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt, a suspendat duminica orice activitate electorala. Anterior presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca social-democratii isi vor suspenda toate evenimentele electorale.

Viceprimarul USR-PLUS al Timisoarei, ales si cu voturile PSD. Cel al PNL mai asteapta Fritz spune ca nu stie ce combinareli fac liberalii la Consiliul Judetean

Conflictul USR PLUS-PNL continua la Timisoara. Ruben Latcau, din partea USR PLUS, a fost ales viceprimar si cu voturile PSD. Al doilea viceprimar, Cosmin Tabara propus de PNL, a fost votat doar de cei opt liberali din consiliul local, neobtinand postul.

Alianta USR PLUS: BEC Dambovita ne-a interzis azi folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare

Dupa interzicerea sloganului, BEC Dambovita ne-a interzis si prezentarea programului de guvernare, arata reprezentantii Aliantei USR PLUS intr-un comunicat transmis sambata. La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscriptie BEC) Dambovita a interzis azi Aliantei USR PLUS si folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare precum Fara penali in functii publice, Fara pensii speciale, Cetatenie digitala, impadurim Romania si combatem taierile ilegale prin DNA-ul Padurilor, mai precizeaza documentul. Alianta USR PLUS va contesta si aceasta decizie la Biroul Electoral Central.

BEC a decis ca Alianta USR-PLUS poate folosi sloganul O Romanie fara hotie

Biroul Electoral Central BEC) a admis sesizarea Aliantei USR-PLUS privind decizia BEJ Dambovita care a admis sesizarea PSD privind folosirea sloganului O Romanie fara hotie, pe motiv ca este discriminatoare si defaimatoare. Prin urmare, Alianta poate utiliza acest slogan de campanie, scrie news. ro. in schimb, BEC a respins contestatiile formulate de PSD la Timis si a Giurgiu privind campania pe Facebook. Biroul Electoral de Circumscriptie Dambovita hotarase joi sa admita sesizarea PSD care a cerut interzicerea promovarii sloganului O Romanie fara hotie al Aliantei USR-PLUS pe motiv de defaimare.

USR-PLUS a facut plangere penala. Acuza o inselatorie electorala de proportii in plina desfasurare

Alianta USR-PLUS anunta ca a depus marti o plangere penala pentru inselaciune si pentru impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, acuzand ca, sub aparenta unui sondaj de opinie, are loc o inselatorie electorala de proportii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )