Libnet.ro
UNICEF

14:00

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Hotnews Hotnews,
 Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni. continuă pe Hotnews

Directia de Sanatate Publica Sibiu are, in premiera, conducere militara

Noul sef al DSP Sibiu este medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. El va prelua mandatul miercuri.

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea conducere militara

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director g.

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea conducere militara. Medicul colonel Daniel Chelcea: O sa merg pe teren, o sa vad spitalele, o sa vad pe cine ne putem baza, ce putem sa facem acolo

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea o conducere militara. Directorul va fimedicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Acesta a anuntatca va.

SIBIU USR PLUS solicita conducere militara la DSP si Spitalul Judetean

Alianta USR PLUS solicita Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Ministerului Sanatatii sa desemneze conducere militara la Directia de Sanatate Publica DSP) si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

MIHAI MOISESCU, DIRECTORUL DIRECTIEI DE SANATATE PUBLICA CLUJ: Ambalarea painii este un element de igiena primara

Dezbaterile pe subiectul ambalarii produselor de panificatie au luat amploare in contextul pandemiei de coronavirus. Ambalarea painii este un element de igiena elementara, toate produsele de panificatie ar trebui sa fie ambalate individual, indiferent de circumstantele in care ne aflam, este de parere Mihai Moisescu, Seful Directiei de Sanatate Publica Cluj. in opinia domniei sale, daca o persoana atinge cu mainile neigienizate painea pe care urmeaza sa o consumam poate transmite atat Covid-19, cat si alte boli cum ar fi hepatita, de exemplu.

CORONAVIRUS |Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, testat pozitiv cu COVID-19: Trec de cealalta parte a baricadei, fiind eu insumi in postura de pacient

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, Cristian Roman, a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Roman, care in trecut a ocupat functia de prefect al judetului Sibiu, a facut anuntul printr-o.

VIDEO Un profesor universitar din Sibiu ar fi uitat ca ecranul sau este vazut de 42 de studenti si a inceput sa caute prostituate pe net. Acesta spune ca va face plangere penala

Un profesor universitar din Sibiu ar fi uitat ca are ecranul partajat cu alti 42 de studenti care participau la cursul sau on-line si a inceput sa navigheze pe un site care promoveaza anunturile unor prostituate, potrivit unui filmulet care circula online, scrie Turnul Sfatului. Profesorul universitar in discutie spune ca va formula o plangere penala.

Rares Bogdan: Marea preocupare a celor din PSD a fost ca numirea managerilor de spitale sa se faca in continuare de catre baronii locali Drenarea banilor prin sistemul de sanatate publica, o realitate (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan sustine ca, in momentul in care Guvernul si Presedintele au prelungit starea de urgenta in Romania, marea preocupare a celor din PSD, in Parlament, a fost sa modifice actul.

De ce oamenii aparent sanatosi fac forme grave de COVID-19. Trei raspunsuri ale expertilor in sanatate publica

In bilantul zilnic, trimis de catre Grupul de Comunicare Strategica, exista un numar de persoane adulte, decedate din pricina COVID-19, dar care nu prezinta comorbiditati. Desi sunt aparent sanatosi,.

Mister medical: Niciun nou-nascut nu a fost infectat cu COVID-19, la Spitalul Judetean din Sibiu, desi au fost peste 40 de mame depistate pozitiv

Niciun nou-nascut nu a fost diagnosticat pana acum cu COVID-19, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, desi au fost peste 40 de mame infectate care au nascut in spital. Medicii se intreaba cum a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )