Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sicriul Regelui Mihai I va fi transportat la Curtea de Arges cu Trenul Regal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sicriul Regelui Mihai I va fi transportat la Curtea de Arges cu Trenul Regal

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I va fi transportat de la Bucuresti la Curtea de Arges cu Trenul Regal pe 16 decembrie, a anuntat Biroul de presa al Casei Majestatii Sale. continuă pe Wall-Street Ro

Schimbare de ultima ora privind ceremonia funerara a Regelui Mihai: Trupul neinsufletit, dus cu trenul regal la Curtea de Arges

Schimbare de ultima ora in ce priveste ceremoniile funerare ale Regelui Mihai. Sambata viitoare, in ziua inmormantarii, regele va fi dus cu trenul regal, de la Palatul Regal la Curtea.

Schimbari in programul funeraliilor Regelui Mihai: Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului suveran va fi transportat cu Trenul Regal pana la Curtea de Arges. Ora inmormantarii, incerta

Familia Regala a Romaniei a transmis sambata noi informatii despre programul funeraliilor Regelui Mihai. Astfel, potrivit unui comunicat de presa publicat pe.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I va ajunge pe 13 decembrie in tara, la ora 11. 00, pe Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles. La ora 14. 00, corpul neinsufletit al Regelui va fi asezat in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar la ora 18. 00, acesta va fi transportat la Sala Tronului din Palatul Regala, pentru o ceremonie privata. Casa regala a stabilit si un program pentru depunerea de flori. Sambata, 16 decembrie 2017, de la ora 12. 30 la ora 14. 00, la Catedrala Patriarhala, va avea loc slujba de inmormantare, iar la ora 18. 45 va avea loc slujba de ingropare a Regelui Mihai I in Noua Catedrala de la Curtea de Arges, informeaza Casa Regala.

Programul funeraliilor Regelui Mihai, desfiintat de un istoric: Nu s-a mai pomenit asa ceva pentru regii Romaniei

Funeraliile Regelui Mihai de la Curtea de Arges nu includ doua cutume importante de care au avut parte alti regi ai Romaniei - Carol I si Ferdinand, dar si Regina Maria: aducerea Majestatii Sale cu trenul regal in Orasul Basarabilor si purtarea trupului neinsufletit pe afet de tun spre necropola.

Sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun

Sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun si va parcurge traseul pana la Catedrala Patriarhala, dupa scurta ceremonie religioasa si militara din Piata Palatului Regal, in ziua de 16 decembrie 2017.

Programul funeraliilor Regelui Mihai, desfiintat de un istoric: Nu s-a mai pomenit asa ceva pentru regii Romaniei

Funeraliile Regelui Mihai de la Curtea de Arges nu includ doua cutume importante de care au avut parte alti regi ai Romaniei - Carol I si Ferdinand, dar si Regina Maria: aducerea Majestatii Sale cu trenul re.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat, pentru TVR, ca va propune canonizarea regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un sfant, spune Dan Badic, apropiat al regelui Mihai.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea Regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a anuntat ca va propune canonizarea Regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai! Regele Mihai I va deveni Sfantul Mihai I?

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat ca va propune canonizarea regelui Mihai. Dan Badic vrea sa mearga cu propunerea la Patriarhul Daniel. Tot el spune ca ar fi nevoie de 50. 000 de semnaturi.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )