Libnet.ro
UNICEF

07:01

Sicriul cu trupul neinsufletit va fi adus in tara in 13 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sicriul cu trupul neinsufletit va fi adus in tara in 13 decembrie

ACTUALIZARE 12:37 Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I va ajunge la Aeroportul Otopeni, in ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 11:00, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles, potrivit unui comunicat al Casei Regale. ------- Guvernul se reuneste, astazi, in sedinta, fiind asteptata adoptarea unei hotarari privind instituirea unor zile de doliu national pentru Regele Mihai, care a murit cu o zi in urma, la resedinta sa din Elvetia, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie (surse)

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Miercuri va fi facut public, in detaliu, programul funeraliilor.

Binecuvantare sau BLESTEM? Regele Mihai si cifra 13: Monarhul a murit la ora 13:00, pe 13 decembrie va fi adus in tara, regina a fost inmormantata tot intr-o zi de 13. ADEVARUL despre acest simbolism

Imposibil sa nu bagi de seama o sincronicitate a sortii: Regele Mihai a decedat la ora 13:00, trupul ii va fi adus in tara pe 13 decembrie, regina Ana a fost inmormantata tot intr-o zi.

Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi depus doua zile in Bucuresti. Unde vor putea cei interesati sa-si prezinte omagiile

Programul funeraliilor Regelui Mihai I, facut public de Casa Regala a Romaniei, prevede ca trupul neinsufletit al ultimului suveran al Romaniei sa fie depus timp de doua zile la Bucuresti.

COTAR a obtinut autorizatie pentru a organiza un protest in Bucuresti pe 13 decembrie

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat astazi ca a obtinut autorizatie pentru organizarea unor proteste, pe 13 decembrie, in Bucuresti si in toate marile orase din tara, impotriva pirateriei, potrivit News. ro.

Sesizarea presedintelui referitoare la statutul functionarilor, dezbatuta pe 13 decembrie

Curtea Constitutionala va dezbate pe 13 decembrie sesizarea transmisa ieri de presedintele Klaus Iohannis referitoare la modificarea legii 188/1999, care prevede ca functionarii publici trimisi in judecata pentru coruptie sa nu mai fie suspendati din functie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )