Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie (surse)

Hotnews Hotnews,
 Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie (surse)

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Miercuri va fi facut public, in detaliu, programul funeraliilor. continuă pe Hotnews

Binecuvantare sau BLESTEM? Regele Mihai si cifra 13: Monarhul a murit la ora 13:00, pe 13 decembrie va fi adus in tara, regina a fost inmormantata tot intr-o zi de 13. ADEVARUL despre acest simbolism

Imposibil sa nu bagi de seama o sincronicitate a sortii: Regele Mihai a decedat la ora 13:00, trupul ii va fi adus in tara pe 13 decembrie, regina Ana a fost inmormantata tot intr-o zi.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

FOTOGALERIE Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai, imortalizate de fotografi (imagini dupa 1989)

Revenirea Regelui Mihai in Romania dupa caderea comunismului, prezentarea nepotului Nicolae in fata unui milion de oameni, intalnirile cu presedintii Iliescu, Constantinescu si Basescu, discursul din plenul Parlamentului - toate sunt momente istorice al caror protagonist a fost Regele Mihai. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente decisive in istoria Romaniei, suprinse de Agerpres.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis la aflarea vestii mortii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Familia Regala a anuntat decesul Regelui Mihai. Prezent la intalnirea cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti,.

MOMENT IMPRESIONANT! Reactia lui Klaus Iohannis la aflarea vestii mortii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Familia Regala a anuntat decesul Regelui Mihai. Prezent la intalnirea cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti,.

Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi depus doua zile in Bucuresti. Unde vor putea cei interesati sa-si prezinte omagiile

Programul funeraliilor Regelui Mihai I, facut public de Casa Regala a Romaniei, prevede ca trupul neinsufletit al ultimului suveran al Romaniei sa fie depus timp de doua zile la Bucuresti.

ULTIMUL DRUM: Unde va fi depus si care este PROGRAMUL provizoriu al FUNERALIILOR Regelui Mihai

Trupul Regelui va fi depus in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar slujba de inmormantare va avea loc la Curtea de Arges, in noua Catedrala, se spune intr-un comunicat al Casei.

Filarmonica George Enescu va interpreta Recviemul, de Mozart, in memoria regelui Mihai I, pe 7 si 8 decembrie

Filarmonica Geroge Enescu va aduce un omagiu regelui Mihai I in cadrul concertelor din 7 si 8 decembrie si va interpreta Recviemul de Wolfgang Amadeus Mozart, care va constitui momentul funebru principal, inchinat trecerii la cele vesnice a regelui Mihai I.

Funeraliile Regelui Mihai: Guvernul va decide miercuri doliu national pe 14, 15 si 16 decembrie (surse)

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I, in 14, 15 si 16 decembrie, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

Informatii exclusive. Datele concrete despre inmormantarea Regelui Mihai

Miercuri, 13 decembrie, in ziua aterizarii avionului militar,la ora 11. 00, sicriul cu corpul neinsufletit va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )